Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lány létemre hogyan vallhatnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lány létemre hogyan vallhatnék szerelmet?

Figyelt kérdés
18/L és 18/F
2011. máj. 12. 20:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Ha a barátodnak akarsz akkor simán.

De ha még nem jársz a pasival, akkor inkább csak visszafogottan.

2011. máj. 12. 20:41
 2/12 anonim ***** válasza:
Ha még nem jártok, akkor csak utalj rá, hogy te többet érzel a barátságnál iránta.
2011. máj. 12. 20:43
 3/12 A kérdező kommentje:

nem a barátom (még :D)

de örülnék, ha összejönne a dolog :)

már kb. egy éve odavagyok érte, csak most már nem bírom magamban tartani :$

2011. máj. 12. 20:45
 4/12 anonim ***** válasza:
Így: "Szerelmes vagyok beléd."
2011. máj. 12. 20:50
 5/12 habibi ***** válasza:
100%

én az Életemnek úgy vallottam szerelmet, hogy :

megtörtént, hogy rámhajtott egy fiú és én az akkor még nem páromnak elpanaszoltam ezt és mondtam neki, hogy én nem azt a fiút szeretem, hanem mást. Erre Ő rákérdezett, hogy ki az? én pedig elmeséltem hogy ismertem meg a szerelmemet (tehát róla beszéltem neki, hm.. a "páromról a páromnak") hogy milyen csodálatos ember és hogy mennyire megszerettem azt a fiút, és a végén hozzátettem, hogy jó is, hogy ilyen közel van, mert hogy Te vagy az :) mondanom sem kell, Ő is azonnal szerelmet vallott (de előtte letolt, hogy még nem vettem észre, hogy szeret engem?) és azóta ( 9 hónap) nagyon boldog kapcsolatban élünk és a szerelmünk egyre csak mélyül ♥ imááádom Őt!!!

tehát ez az én tippem

Ő 21/F én 18/L

2011. máj. 12. 20:53
 6/12 anonim ***** válasza:
ez nagyon édes történet, mellesleg a válaszok engem is érdekelnének. :)
2011. máj. 12. 20:58
 7/12 anonim ***** válasza:
szeretlek ennyi
2011. máj. 12. 21:22
 8/12 anonim ***** válasza:

Ha nem volt már 4-szer a kérdés, akkor egyszer sem.

Olvasni tudsz?

2011. máj. 12. 23:24
 9/12 anonim ***** válasza:
hát mivel nem jártok, még véletlenül se mond el neki, mert hülyének néz, és akkor soha nem fogsz összejönni vele. Egyszerűen inkább próbálj meg közeledni hozzá. Esetleg azt megmondhatod, hogy tetszik neked, és utalhatnál rá, hogy találkoznál vele kettesben, de könyörgök ne vallj neki szerelmet. Annál gázabb dolog a világon nincs!
2011. máj. 25. 21:08
 10/12 anonim ***** válasza:
Én a barátnőmmel egy autóban ültem, amikor felém fordult és azt mondta, hogy szeretlek. Ez négy éve volt, azóta együtt vagyunk. Ilyen egyszerű.
2011. máj. 25. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!