Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti szeretitek a pénzes pasikat?
Szerintem az elsődleges szempont nem a pénz inkább legyen vicces,tudjon beszélni és legyen kedves előzékeny minthogy milliárdai legyenek közbe meg egy nagy s*ggfej...
Jó ha van, de nem baj ha nincs annyi.
Nem rossz ha van neki. Bár rengetegen tolonganak a pénzes pasik ajtajában, kismilliárdan vannak akik szeretik.
De ez nem mérvadó. A gazdag, jó módú srácok kb a cipőfűzőjüket sem tudják egyedül bekötni, életképtelenek.
Tisztelet a kivételnek.
Én maradok az átlagnál.
Nem igazán. Mivel nekem sincs pénzem. Hasonló anyagi helyzettel rendelkező a legjobb, mivel én utálom,ha fizetnek akármit is. Ha egy a srácnak van pénze,az menne mindenhová,én meg nem engedhetem meg magamnak. Kihasználni meg nem szeretnék senkit, és eltartott sem lennék szívesen.
22/L
A válasz megírásának időpontja: ma 16:00
elmondok érted 2 miatyánkot! ez egy nagyon korrekt hozzáállás a dolgokhoz :)
mennyire gáz :)
minden hozzászóló skandálja ezt a "nem a pénz a legfontosabb"-dolgot, aztán lelépnek az első arccal, akinek mercije/audija/bmw-je (megfelelő aláhúzandó) van :)
A válasz írója 62%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:34
Ha lány vagy,biztos te ilyen vagy.
Ha meg fiú,akkor nem idióta plázapics.ákkal kellene foglalkoznod, hanem olyan nőkkel,akiknek agy is van a fejükben...egy normális nő a saját lábán akar megállni, és nem eltartott lenni..én legalább is nem viselném el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!