Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy fejezzem ki érzéseimet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy fejezzem ki érzéseimet, hogy ne legyen nagyon érzelgős?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Van egy lány, és beszélni akarok vele, el akarom mondani, hogy tetszik nekem. De ha csak annyit mondok, akkor az olyan snassz. De túl érzelgősre se szeretném, nehogy otthagyjon. Hogy fogalmazzam meg mit érzek? Mit mondjak? Hosszan fejtsem ki, vagy csak röviden? Én nem vagyok az a vagány, menő srác, inkább csöndes vagyok, de nem is stréber. Inkább csak vagyok. Előre is köszi :):P

15/f

2011. máj. 12. 14:38
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Az a betűs ötlet jó, kipróbálom=)

Elhiszem, hogy értékelik, de ha kimondom, akkor az olyan taszító. Ha ő nem érez így, akkor lehet, hogy akár kerülni is fog. :( Azt nem akarom.

2011. máj. 16. 08:55
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

csak úgy simán smemiképpen ne mondd h teccik, annak semmi értelme, érzelgős is mac akkor lehetsz egy lánnyal ha már együtt vagytok (akkor is mértékkel). ha bnői jó arcok, akkor érdemes velük beszélni, ahogy vki már írta

a legyegyszerűbb az hha ismersz egy csaj és tetszik, elhívod vhova. előfordulhat h nem esik le neki h randi (ha mondjuk túl jól ismeritek már egymást akkor nem nagyon fog tudni rád pasiként tekinteni) de valszeg veszi a lapot. mellesleg a legjobb módja sztem a csajozásnak ha ilyesmi félismerősökre utazol, látásból ismered, beszéltetek párszor. a vagányságra, magabiztosságra meg gyúrj egy kicsit, az sokat segít

2011. máj. 16. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!