Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emiatt kiábrándulhat belőlem?
Egy hónapja vagyunk együtt, és most hogy jön a strandszezon + ez-az, így a párom kevesebb ruhába is fog látni, és annak ellenére, hogy vékony vagyok, csöppet narancsbőrös vagyok :S
Emiatt kiábrándulhat belőlem ? :S
19/L
Egyszer és mindenkorra ÉRTSÉTEK MEG!!!
Amelyik fiúnak ruhában tetszik egy csaj, annak a fiúnak ruha nélkül is fog. Amelyiket ruhában is szereti, azt ruha nélkül is.
Ez így működik.
Engem egyáltalán nem zavar egy kis narancsbőr, sokszor vékony lányoknak is olyan!
28F
Feltétlenül...
Valószínűleg még soha nem látott női combokat, csak a magazinokban, gondosan photoshoppolva.
;)
Parázás helyett igyál sokat, masszírozd, kerüld a finomított cukrot, tornázz kicsit, és tereld máshová a figyelmét. :)
Kedves, gondolod, hogy neki tökéletes a teste???
Ha teljesen hülye és amúgy sem számítottál neki soha, akkor kiábrándulhat emiatt, igen. Egyéb esetben nem fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!