Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik az ilyen alap szakítós dumák?
Figyelt kérdés
Tudjátok az ilyen: Nem te tehetsz róla,henem én....
Te jobbat érdemelsz nálam stb......
2011. máj. 11. 18:54
11/19 anonim válasza:
Most tanulnom/dolgoznom kell, nem fér bele egy kapcsolat az életembe
Túl jó vagy hozzám
Nem érdemellek meg
Majd hívlak
Olyan mintha a testvérem volnál
12/19 anonim válasza:
végigolvastam az eddigieket, de mind hányinger... aki nem tudja nyíltan megmondani a másik szemébe hogy "elmúlt..." stb.. az bassz*a szájba a jú ku*va anyját!
13/19 anonim válasza:
Ő : Akkor este szex, édesem?
Te: Nem szoktam az exemmel lefeküdni.
Ő : ???
14/19 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a kultúlát hangú válaszokat.....szerintem is borzasztó ha valaki így szakít és ennyire nem tiszteli meg akit elvileg szeretett.....minden normális válaszolót felpontozok(felpontoztam)
2011. máj. 11. 19:21
15/19 A kérdező kommentje:
*kultúrált
azt akit
2011. máj. 11. 19:22
16/19 anonim válasza:
Szerintem bármit is mondasz, a lényeg, hogy szerintem ne egy tipikus "dumát" lökj. A másik fél sokkal jobban veszi szerintem, ha megtiszteled azzal, hogy elmondod neki őszintén, mi az igazi indok, és nem az essünk már túl rajta arcot mutatod. :)))
17/19 anonim válasza:
jaj, de jókat írtatok, szakadok a röhögéstől :D
Ott van még a "mások a céljaink" és a "Most magamra kell koncentrálnom" is.
18/19 anonim válasza:
Engem egyszer azzal hagytak ott hogy "Már nem azt érzem amit régen" (hű de régen, 1 hónap volt...2 nappal a szakítás előtt még "őrülten szerelmesvolt...:( )
Aztán ugyanez a srác másodszor azzal hogy túl fiatalvagyok...
Most van barátom, 8 hónapja lassan, remélem vele nem így lesz....:)
15L
19/19 A kérdező kommentje:
köszi:)mentek a kezek:)
2011. máj. 12. 15:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!