Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik azok az okok amiert egy lany megcsal egy fiut? Es mik azok az altalanos dumak amikkel fedezi a valos okot?
Ha megcsaltad ne fedezd a valós okot, mert az csak rosszhoz vezet.
Én megcsaltam a barátom amikor majdnem 7 hónaposak voltunk, és az igazi ok, h már ellaposodott a kapcsolatunk, és ő szörnyen féltékeny volt, ami engem arra késztetett, h szabaduljak .. megcsaltam, és nem bántam meg, mert rájöttem, h sokkal jobb lenne nélküle és 7 és fél hónaposan szakítottam. Nem mondtam el neki akkor, de a szakításunk után igen, mert nem akart békén hagyni. Kiszerettem belőle, és már nem bírtam mellette. Ha megcsalsz vkt ahhoz a párodnak ish köze van. Egy másik ok, amiért nem bántam meg, h álmaim pasijával csaltam meg :D
A hirtelen hozott rossz döntést kihagytam. Nos történik egy durva veszekedés, utána mérges, dühös az ember, nem gondolkozik, csak egy szex kell neki, ami tényleg az ég világon semmit sem jelent, utána meg tükörbe sem tud nézni.
Személy szerint én meg tudnám bocsátani mindegyiket, de csak egyetlen egyszer. A fizikai megcsalás, amit most írtam, hogy haragból történik, azt többször is, az nem érdekel. Érzelmi megcsalást azt maximum egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!