Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mik azok az okok amiert egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik azok az okok amiert egy lany megcsal egy fiut? Es mik azok az altalanos dumak amikkel fedezi a valos okot?

Figyelt kérdés
es itt nem a particicakra gondolok. Szemelyes tapasztalatokra vagyok leginkabb kivancsi.
2010. jan. 13. 18:52
 1/5 anonim válasza:
47%

Ha megcsaltad ne fedezd a valós okot, mert az csak rosszhoz vezet.

Én megcsaltam a barátom amikor majdnem 7 hónaposak voltunk, és az igazi ok, h már ellaposodott a kapcsolatunk, és ő szörnyen féltékeny volt, ami engem arra késztetett, h szabaduljak .. megcsaltam, és nem bántam meg, mert rájöttem, h sokkal jobb lenne nélküle és 7 és fél hónaposan szakítottam. Nem mondtam el neki akkor, de a szakításunk után igen, mert nem akart békén hagyni. Kiszerettem belőle, és már nem bírtam mellette. Ha megcsalsz vkt ahhoz a párodnak ish köze van. Egy másik ok, amiért nem bántam meg, h álmaim pasijával csaltam meg :D

2010. jan. 13. 18:59
 2/5 anonim ***** válasza:
47%
Szia! Bár személyes tapasztalatom nincs, de tudok pár példát mondani neked, amit saját szememmel láttam. Az egyik az volt, hogy a lány újra találkozott egy nagyon régi talán gyermekkori szerelmével. Persze akkor hirtelen nem is gondolkozott, én el is hittem neki, amikor mesélte, iszonyatosan szégyellte magát. A másik példa, amikor valami már nem működött a kapcsolatban és nem sikerül erőfeszítések árán sem megoldani, na ekkor szakítás helyett előfordul a megcsalás, mert nem akarja elhagyni a párját, szereti, de a hiányt pótolnia kell. A megcsalást általában titkolják, aki bevallja az általában a valós indokot mondja el. Akiket te említettél particicák, na ők szerintem hamarabb hazudnak, mint akik komoly kapcsolatban vannak és így csalják meg a párjukat.
2010. jan. 13. 19:00
 3/5 anonim ***** válasza:
47%

A hirtelen hozott rossz döntést kihagytam. Nos történik egy durva veszekedés, utána mérges, dühös az ember, nem gondolkozik, csak egy szex kell neki, ami tényleg az ég világon semmit sem jelent, utána meg tükörbe sem tud nézni.

Személy szerint én meg tudnám bocsátani mindegyiket, de csak egyetlen egyszer. A fizikai megcsalás, amit most írtam, hogy haragból történik, azt többször is, az nem érdekel. Érzelmi megcsalást azt maximum egyszer.

2010. jan. 13. 19:02
 4/5 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat nagyon jok! masok is irhatnak meg akiknek van hasonlo vagy kulonbozo tapasztalatjuk vagy esetleg peldajuk
2010. jan. 13. 19:10
 5/5 anonim ***** válasza:
én aztgondolom az a lány megy félre aki neméri jol magát a kapcsolatba... pl én akkor csalnám meg a barátom ha nagyon féltékeny lenne, amivel megbolonditana, és érezném h nem törödik velem, v nem kapok meg tőle vmit amire vágyom, és nemtudunk kompromisszumot kötni
2010. jan. 13. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!