Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok! Hogyan lehet magabiztossa tenni Titeket?
Ez nem önértékelési probléma!
Szereti hallani, amikor biztosítod arról, hogy milyen szép meg szereted meg ilyesmi. Ha pedig nem ráfordítod a figyelmed és ezért "álféltékenykedik"... nos hmm... ezt nem értékelném túlzottan, de te tudod.
25/f
Kevés nőnek van rendes önbizalma, de általában belőlük lesznek a legnagyobb ringyók. (Persze van kivétel)
Aki nem értékeli magát eléggé, de a mellette lévő férfi dicsérgeti, kedveskedik neki, annak ez tetszeni fog, és ő fog ragaszkodni a párjához, mert ha nem is azt mondja, de a lelke mélyén elhiszi, hogy számodra tényleg ő a tökéletes.
Én veszekedések után szeretnék eltűnni, csak egyedül lenni a hülye fejemmel, a csúnyaságommal meg ilyenek.
Anyósom mondta, hogy a páromnak hagynia kéne, hogy úgy öltözzek, hogy szingliként (kipakolósan)és akkor jobb lenne, szépnek érezném magam, visszaadná az önbizalmam.
Nemsokára itt a nyár, olyankor mindenki előveszi a csinibb, lazább énjét, ez is javíthat. Hogy beáll a tükör elé és nem egy nagykabátos "medvét" lát, hanem egy csini (mondjuk)szoknya-toppos bombázót. Nem mindegy!
Szerintem dicsérd, hogy szép, szeretkezzetek sokat! :P (Mert szerintem az a boldog nyugalom, mikor utánna összebújunk a párommal mindennél többet ér ilyen téren is és olyankor tényleg nagyon szépnek érzem magam. Vagy ez is mindenkinél más?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!