Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lanyok! Hogyan lehet magabizto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok! Hogyan lehet magabiztossa tenni Titeket?

Figyelt kérdés
A baratnomnek sajna eleg alacsony az onertekelese/onbizalma pedig van mire buszkenek lennie testileg-lelkileg. Kozos eletunkben leginkabb ez akkor jelent problemat mikor tarsasagban konnyen feltekeny lesz, ha nem forditom ra a figyelmem 100%-at. Masik huzos eset, mikor a koztunk levo kisebb problemakat, osszetuzeseket felnagyitja es tragikusnak latja/lattatja (bolhabol elefant esete). Aztan kesobb beismeri, hogy felesleges volt. Engem megis zavar es szeretnem, ha jobban bizna magaban, bennem es bennunk, mint parban. Mit tehetek?? Koszi a valaszokat!!
2009. márc. 11. 12:29
 1/6 anonim ***** válasza:
68%
Hát figy mondom mit csinálj : ezt az egészet amit írtál kisebb fajta pedikűr manikűrrel elmondod neki.
2009. márc. 11. 12:32
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekunk ugyanez a problémánk. de tök komolyan, az én pasimnak is ugyanez a problemaja. nem tudja velem elhitetni h nem vok csunya meg stb. pedig mindig azt hiszem. neki is elege van h mindig bizonygatnia kell h szeret. pedig adok magamra, sportolok is, nem eszek sokat, mindenfélét magamra kenek, krémek, stb. sztem a legjobb megoldas ha mindig megdicséred. nekem az hat. :)
2009. márc. 11. 12:34
 3/6 anonim ***** válasza:

Ez nem önértékelési probléma!

Szereti hallani, amikor biztosítod arról, hogy milyen szép meg szereted meg ilyesmi. Ha pedig nem ráfordítod a figyelmed és ezért "álféltékenykedik"... nos hmm... ezt nem értékelném túlzottan, de te tudod.

25/f

2009. márc. 11. 13:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Nalam önértékelési problema. es nem csak hallani akarom.
2009. márc. 11. 13:17
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Kevés nőnek van rendes önbizalma, de általában belőlük lesznek a legnagyobb ringyók. (Persze van kivétel)

Aki nem értékeli magát eléggé, de a mellette lévő férfi dicsérgeti, kedveskedik neki, annak ez tetszeni fog, és ő fog ragaszkodni a párjához, mert ha nem is azt mondja, de a lelke mélyén elhiszi, hogy számodra tényleg ő a tökéletes.

2009. márc. 11. 13:55
 6/6 anonim ***** válasza:

Én veszekedések után szeretnék eltűnni, csak egyedül lenni a hülye fejemmel, a csúnyaságommal meg ilyenek.

Anyósom mondta, hogy a páromnak hagynia kéne, hogy úgy öltözzek, hogy szingliként (kipakolósan)és akkor jobb lenne, szépnek érezném magam, visszaadná az önbizalmam.

Nemsokára itt a nyár, olyankor mindenki előveszi a csinibb, lazább énjét, ez is javíthat. Hogy beáll a tükör elé és nem egy nagykabátos "medvét" lát, hanem egy csini (mondjuk)szoknya-toppos bombázót. Nem mindegy!

Szerintem dicsérd, hogy szép, szeretkezzetek sokat! :P (Mert szerintem az a boldog nyugalom, mikor utánna összebújunk a párommal mindennél többet ér ilyen téren is és olyankor tényleg nagyon szépnek érzem magam. Vagy ez is mindenkinél más?)

2009. márc. 11. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!