Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy srácnak nem is a méretével van a baj, és nem is azzal hogy szerelem nélkül nem tudna szexelni. Sőt még az se a baj hogy fél a szextől. Akkor miért nem akarja a szexet 2hónap után?
gyanús, ha így beszél az exről. barinőmnek is ilyeneket mondott a pasija, h rossz volt az ex az ágyban, tiszta tág, meg lógnak a mellei, megcsalta a csaj és gyűlöli, lerázza stb.
ahhoz képest egyik ismerősünk látta őket nagyban ölelkezni kézenfogva sétálni. érdekes, akkor nem volt ronda a csaj, és nem gyűlölte. vagy így muttatta volna ki az utálatát? wtf...
az ismerősünk elmondta barátnőmnek, ő meg a srácnak, aki bevallotta. minden rendbejött hirtelen, az excsaj lekopott.
aztán most egy év után meg én láttam őket kézenfogva :/
egyébként nem biztos, hogy az ex, lehet, h olyan csaj, akinek van pasija, és a csávód eredetileg őt akarta volna, de a nőnek a pasid csak szeretőként kell.
bármi lehet, van ezer variáció. ha nem impotens, nem vallásos, bejössz neki, tudna szerelem nélkül szexelni, nagy a micsodája akkor mégis felvetül a kérdés, mi más lehet a dologban, ha nem egy másik csaj?
ezt irta most:
"haggyááá má lógva az exes dologgal értsd már meg h NINCS SEMMI KÖZÖM HOZZÁ, te hozod fel mindig, te félsz tőle... alaptalanul. Az én exem, mégse hozom sose szóba, te kevered bele a multat a jelenbe"
hehe
arra miért nem reagálsz, hogy kezdeményezz te! ? :D
nem szeretek kezdeményezni, hiszen ő mondta hogy ennyi idő után még a pettinget is korainak tartja:S nem vagyok kezdeményező típus, plusz van egy adag önbizalomhiányom is :( és imádom ha a srác lép:)
Azt mondja kíván engem, fel tudom izgatni
nem jelent semmit, h ezt írta..barinőmnek is égre-földre esküdözött, meg tagadott a pasija. egyébként, lehet, h nem az ex, hanem vmi más csaj
ez már mindenh rossz :(
én elgondolkodnék, akarok-e olyannal járni, aki minden "felpiszkál", aztán még gúnyol is, mikor reménykedek, h lesz vmi
ez gonoszság, amit a srác veled művel. én elhagynám ezek után.
"hiszen ő mondta hogy ennyi idő után még a pettinget is korainak tartja"
akkor meg minek ez a kérdés?:)
VÁRJ!! :)
kedves 11:44es nagyon unalmas már amit művelsz
Képzeld engem is csaltak már meg, még sem abban mutatkozott hogy nem akart velem szexelni! Sőt nem is tünt fel semmiben sem, és nekem be sem vallotta, mégis megtudtam.
KIT ÉRDEKEL A BARÁTNŐD?!
MÉG EGYSZER MONDOM SEMMI JOGOD AHHOZ HOGY AZT FELTÉTELEZD A PASIMRÓL HOGY EGY KÖCSÖG SZEMÉTLÁDA AKI FÉLREDUG. AZÉRT MERT A BARÁTNŐDET MEGCSALTÁK? HÁT AZTÁN, ISMÉTLEM ENGEM IS CSALTAK MÁR MEG.
DE SEMMIT BIZONYÍTÉKOM ARRA HOGY EZ A SZERENCSÉTLEN FÉLRE MENNE, ÉS BIZONYÍTÉK NÉLKÜL NEM FOGOK VÁDASKODNI, MERT NEM VAGYOK NYOMI
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!