Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom, hogy legyen. Szakítsak?

Figyelt kérdés

6 hónapja vagyok együtt a barátommal, de nem tudom, hogy meddig, mert már kiábrándultam belőle. Először, amikor találkoztunk minden jó volt, pillangók a gyomorban stb. Jól el voltunk meg minden, családnak bemutatott, nagyon kedvesek velem, rózsákat vesz nekem még most is. Eljutottunk a pettingig, én még akkor szűz voltam, felvetette az ötletet, hogy mikor akarok szeretkezni, mondtam neki, hogy nekem még a petting is új, szóval még nem. Aztán kb. rá 2 hétre, mondta, hogy ő már nem bírja tovább, a haverjai kiröhögik, amiért még mindig nem volt köztünk semmi, ezt többször is hangoztatta, ilyenkor megsajnáltam és engedtem neki. Nagyon fájt, de ez nem az ő hibája volt, mindent jól csinált, figyelt rám, csak nagy a farka, meg nem is tudtam elengedni magam. A többi együttlét is nagyon fájt nekem, 2 hónapon keresztül, néha még most is. Mondta, hogy szerinte csak megjátszom, hogy fáj, azt is kérdőre vonta, hogy szűz voltam-e, mert nem véreztem. Volt egy nagyobb összeveszésünk, közöltem vele, hogy én mindenre hajlandó vagyok szex terén, kivéve az anált, egyszerűen rágondolok és már hányingerem van.Ő ezt megint elkezdte erőltetni, hogy márpedig ő kiakarja próbálni, meg ki is fogja, erre mondtam, hogy jó, de nem velem. És ekkor jött az a mondata, hogy annyi lány van, aki vele kipróbálná, meg ilyenek.Hasonló eset volt, akkor, amikor aludtam, tiszta fáradt voltam, ő meg rám mászott,de nekem ez nem tetszett, és mondta, hogy el se tudom képzelni, hány lány akarna a helyembe lenni, meg vele reggel felkelni.Ez engem kissé szíven ütött, ilyenkor már éreztem, hogy az a bizonyos rózsaszín köd, kezd halványulni.Ezek után voltak még pár apró vitáink, de azokon hamar túlléptünk, most megint volt egy nagyobb vitánk.Gyógyszert szedek, mert, hogy ő nem szereti a gumit, elkezdett nyávogni, hogy ez neki kényelmetlen, bár nem csak miatta szedek gyógyszert, hanem magam miatt is, a gumitól néha fájni szokott, meg kipirosodott, ráadásul erőlködött még az elején, hogy csináljuk gumi nélkül, és tudom, hogy ezt többször eljátszotta volna, ha nem váltok, én meg nem akartam minden hónapomat az idegeskedéssel tölteni. Szóval belém akart élvezni, ezzel nem is lett volna gond, egyszer már ment el bennem, de akkor is úgy benyomta azt a hatalmas dákóját, hogy azt hittem ott halok meg.Most is ezt mondtam neki, hogy ez nekem fáj, amikor belém nyomja, közölte, hogy ő erről nem tehet, a vége az lett, hogy azt mondta, hogy a nők mindig csak nyávogni tudnak, meg, hogy neki joga van ahhoz, hogy belé menjek, mert, ezért szedem a gyógyszert.Én barom, nem mondtam ott helyben neki, hogy anyám fizeti a gyógyszert, és ő még csak fel se ajánlotta, hogy a felét kifizeti, vagy valami. Anyámnak én már az elején mondtam, hogy had fizessem ki én legalább a felét a zsebpénzemből, mert, így is marha drága, de nem engedte meg.Ez miatt olyan szarul érzem magam.Elképzeltem, hogy szakítunk, meg, hogy milyen lesz nélküle, de csak annyi fog hiányozni, ahogy, úgymond a jobbik éne bánik velem, simogat, puszilgat, meg ilyenek. Voltak még ehhez hasonló vitáink, meg még csinált 1-2 dolgot, amit igen csak furcsállottam, de így is elég hosszúra sikeredett ez az egész. Kérlek csak normális válaszokat adjatok.

19/L

2011. máj. 11. 08:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Remélem hamar túlteszed magad rajta:) Tényleg jó, hogy időben kapcsoltál, fel nem fogom, hogy lehet valaki ekkora paraszt. Próbáld meg körbevenni magad barátokkal, járj el szórakozni, akkor hamarabb sikerül elfelejteni. Sok sikert kívánok, és hogy megtaláld azt, aki sokkal jobban fog tisztelni és szeretni.:)
2011. máj. 14. 20:48
 12/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm. :)
2011. máj. 15. 08:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!