Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férjemmel van baj? Vagy ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjemmel van baj? Vagy ezt "magammal" kell letisztáznom?

Figyelt kérdés

arról van szó,hogy a párommal 5 éve vagyok eggyütt,és ezalatt elég csúnyán elhíztam.ez most elég bambán hangzik,de ha tükörbe nézek már hányok magamtól...

ha azt mondja szeret nem tudom neki elhinni,mert az a kényszer képzetem támad,hogy csak úgy mondja és érdekből van velem,vagy sajnálatból...

vagy mit tudom én...

rengeteget agyalok ezen,és az is eszembe jutott már,hogy saját magamat gyűlölöm már a kövérség miatt és tőle várom azt,hogy nyugtasson meg,hogy én így is gyönyörű vagyok!nem is tudom már,hogy mit gondolok ...csak döglődök ebbe a helyzetbe,és emiattvannak azért vitáink,mikor megölel,és azt mondja szeret,én egyből hárítok mert én saját magamat utálom...

áááááá

mondjátok el légyszíves a véleményeiteket,mert már a betege vagyok ennek a helyzetnek!

azt nem kell mondani,hogy fogyózzak,már elkezdtem,de ez egy hosszú meccs lesz,és kemény!!!

2009. márc. 11. 08:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon kényes helyzetben vagy. Azt semmiképpen sem javaslom, hogy a férjed közeledését, kedveskedését elutasítsd. Akár igazából gondolja úgy, akár csak udvariasságból mondja, hogy csinos vagy és szeret, azt illik elfogadni. Nincs hervasztóbb egy férfinak, amikor bókol a kedvesének (megjegyzem sok férfinál ez nem is divat), és azt kapja, hogy "ne hazudj már, tök ronda vagyok". Ha magaddal elégedetlen vagy, akkor ez gondolom sok más egyébre is rányomja a bélyegét, közérzet, egészség, szex. Tényleg le kellene dobnod pár kilót, addig viszont próbálj meg kedves lenni a férjedhez, ha már ő is kedves hozzád! (27/F)
2009. márc. 11. 08:47
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Mozogj, sportolj, étkezz rendesen, ne fogyózz, mert attól csak hízni lehet.
2009. márc. 11. 09:11
 3/13 anonim ***** válasza:
84%

Miért olyan nehéz elhinni, hogy a férjed szavai nem őszinték?

5 éve együtt vagytok, ő nem a külsőségeket látja benned.

Az már jó, hogy rájöttél, hogy fogynod kell, de hagyd a férjed melletted legyen mindenben. Szeret téged!

2009. márc. 11. 09:28
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Adhatnál az én barátnőmnek pár kilót. :)
2009. márc. 11. 10:09
 5/13 A kérdező kommentje:

igenis nehéz!

hiszen ő nem egy ilyen nőbe szeretett bele,hanem egy csinos nőbe!

mindíg azt mondta,hogy nem baj ha hízom,csak mostmár tovább ne hízzak!!de akkor is ezt mondta mikor még 20 kg-val könnyebb voltam!

és azzal is tisztában vagyok,hogy erről csakis és kizárólag én tehetek...

ez az egész olyan bennem,mintha saját magam akarnám meggyőzni a helyzet ellenkezőjéről...

saját magamban örlődöm!!!

2009. márc. 11. 10:44
 6/13 anonim ***** válasza:
Hidd el,hogy szeret.De ne miatta akarj lefogyni,hanem magad miatt,mert Te vagy elégedetlen.
2009. márc. 11. 11:48
 7/13 anonim ***** válasza:
Szerintem egyszerűen kissebbségi komlexusod van, és zéró önbizalmad, elsősorban magaddal kell tisztázni a dolgot, hidd el csak az fog segíteni ha lefogysz, ezzel vissza fogod nyerni az önbizalmad és a férjedben sem fogsz kételkedni. Ha nem teszel ellene a helyzet egyre rosszabb lesz, a férjed esetleg ráun az egészre és még rosszabb lesz... 30/f
2009. márc. 11. 11:53
 8/13 anonim ***** válasza:

Talán keress fel egy szakembert. Először lelkileg tedd rendbe magad! Egyébként a fogyókúrában én sem hiszek, mert leadsz 20 kilót aztán visszajön 25. Sportolj, mozogj sokat és egyél egészséges ételeket. Rengeteg zöldség, gyümölcs.

Vannak férfiak akik kifejezetten szeretik a duci nőket, miért ne lehetne a te férjed is ilyen? Ha undorodna a testedtől azt rögtön megéreznéd, de ha nem így van akkor nyugodtan hidd el neki hogy szeret. Elsősorban magaddal vagy elégedetlen ezt kell rendbehozni sürgősen.

2009. márc. 11. 11:56
 9/13 anonim ***** válasza:
Miert ne szeretne? nem csak a kifutón majdnem összetört vállfákat szeretik a pasik. azt szeretik ha a nőn van mit fogni. fontos h miert hiztal el? depresszio, vagy sose voltal megelégedve magaddal? ennek biztos h lelki oka van, ugyh sztem keress fel egy pszichológust. aztan egy szakembert, esetleg étkezési tanacsadot. ha busszal jarsz, akkor szallj le az előző megállónál, és sétalj hazaig. egyél kevesebbet. több gyümölcsöt, este 8 utan mar ne. vannak jo videokazettak is, azokra otthon tornazhatsz. szépen lassan, meglesz az eredmenye. a fréjednek meg ne mondd h ugyse szeret. mert ha nem ugy lenne, akkor nem mondaná.
2009. márc. 11. 12:26
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem vagyok abban a helyzetben hogy teljesen átlássam ezt a dolgot , de megpróbálom... szoval 1 . férjeddel mért lenne baj? ha magadnak nem tetszel akkor nincs köze hozzá, állandóan meg nem mondhatja h szeret stb, amúgy is statisztika h az idő előrehaladtával a párok egyre kevesebbszer mondják ki hogy "szeretlek"( ez komoly)2. "de ha tükörbe nézek már hányok magamtól.." ez ellen meg lehet tenni , és nem kifogás a "nincs rá időm"vannak oldalak ahol leírják mit hogy lehet fogyni erről litániát tudnék írni mert éppen én is rajta vok a szeren pl ne egyél este 2 órával lefekvés előtt , ne egyél sok szénhidrátot stb de vannak rövidebb módszerek , amik nekem nem jönnek be de ízlés kérdése amikre a választ megtalálod ugyanezen az oldalon a fogyókúrák menüpont alatt ( amúgy neked a 90 napost ajánlom ha véletlen mégse lenne időd ez csak a étkezés szempontjából mondja meg a dolgokat , nem kell sportolni).
2009. márc. 11. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!