Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjemmel van baj? Vagy ezt "magammal" kell letisztáznom?
arról van szó,hogy a párommal 5 éve vagyok eggyütt,és ezalatt elég csúnyán elhíztam.ez most elég bambán hangzik,de ha tükörbe nézek már hányok magamtól...
ha azt mondja szeret nem tudom neki elhinni,mert az a kényszer képzetem támad,hogy csak úgy mondja és érdekből van velem,vagy sajnálatból...
vagy mit tudom én...
rengeteget agyalok ezen,és az is eszembe jutott már,hogy saját magamat gyűlölöm már a kövérség miatt és tőle várom azt,hogy nyugtasson meg,hogy én így is gyönyörű vagyok!nem is tudom már,hogy mit gondolok ...csak döglődök ebbe a helyzetbe,és emiattvannak azért vitáink,mikor megölel,és azt mondja szeret,én egyből hárítok mert én saját magamat utálom...
áááááá
mondjátok el légyszíves a véleményeiteket,mert már a betege vagyok ennek a helyzetnek!
azt nem kell mondani,hogy fogyózzak,már elkezdtem,de ez egy hosszú meccs lesz,és kemény!!!

Miért olyan nehéz elhinni, hogy a férjed szavai nem őszinték?
5 éve együtt vagytok, ő nem a külsőségeket látja benned.
Az már jó, hogy rájöttél, hogy fogynod kell, de hagyd a férjed melletted legyen mindenben. Szeret téged!

igenis nehéz!
hiszen ő nem egy ilyen nőbe szeretett bele,hanem egy csinos nőbe!
mindíg azt mondta,hogy nem baj ha hízom,csak mostmár tovább ne hízzak!!de akkor is ezt mondta mikor még 20 kg-val könnyebb voltam!
és azzal is tisztában vagyok,hogy erről csakis és kizárólag én tehetek...
ez az egész olyan bennem,mintha saját magam akarnám meggyőzni a helyzet ellenkezőjéről...
saját magamban örlődöm!!!

Talán keress fel egy szakembert. Először lelkileg tedd rendbe magad! Egyébként a fogyókúrában én sem hiszek, mert leadsz 20 kilót aztán visszajön 25. Sportolj, mozogj sokat és egyél egészséges ételeket. Rengeteg zöldség, gyümölcs.
Vannak férfiak akik kifejezetten szeretik a duci nőket, miért ne lehetne a te férjed is ilyen? Ha undorodna a testedtől azt rögtön megéreznéd, de ha nem így van akkor nyugodtan hidd el neki hogy szeret. Elsősorban magaddal vagy elégedetlen ezt kell rendbehozni sürgősen.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!