Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Beleszerettem a legjobb barátomba?
Figyelt kérdés
Ő 28 éves és elvált,van egy 2 és fél éves kislánya. 1 éve ismertem és rengeteget beszélgettünk és én úgy ahogy kell beleszerettem! Ő azt mondta,hogy azért ne legyen köztünk szorosabb kapcsolat,mert a barátság tovább tart mint egy párkapcsolat és hogy akkor a mi kapcsolatunk tuti sokáig fog tartani. Viszont az elmúlt időben mindig én voltam aki először eszébe jutott. Napi szinten beszélünk! Szerintetek mit jelentek neki? Tényleg csak barát vagyok számára vagy több? Előre is köszi a segítséget!!! 22/L2011. máj. 10. 15:22
1/3 anonim válasza:
Annyi a dolog, hogy szúrná a fosódat és itt kimerült a kapcsolatotok. Mozgatórugó nélkül, pedig nem megy. Ajándékozd neki, amit akar!
2/3 anonim válasza:
Hívd meg egy vacsira, mellé egy jó borra. Az alkoholtól felszabadulnak a gátlások bizonyos mértékig, őszintébbek az emberek. Szerintem eléggé oldott lesz ahhoz, hogy őszintén elmondja mit szeretne mit érez, ha semmi zavaró tényező nem jön a képbe. Egy próbát megér!
22/N
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet! Mert bár próbáltam már nála puhatolózni,hogy mit is jelentek neki,de hárított! Erre válaszolta ezt a "azért ne legyen köztünk szorosabb kapcsolat,mert a barátság tovább tart mint egy párkapcsolat és hogy akkor a mi kapcsolatunk tuti sokáig fog tartani"
2011. máj. 10. 15:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!