Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejönnek a lányoknak a visszahúzódóbb pasik? Mármint a kicsit csendesebb, érzékenyebb, művész lelkületű férfiak? 17/F
Én egy 17 éves fiú vagyok aki lassan betölti a 18-at és eddig még nem volt párkapcsolatom, 175 cm magas vagyok és elég vékonyka, olyan 55-56 kg.
Öltözködési stílusom fekete ruhadarabokból áll általában.
Csendesebb, olyan visszahúzódóbb típusnak mondanám magam.
Szeretek rajzolni és gitározni. Szóval nem az a baj, hogy túl unalmas lennék.
Csak nem tudok megnyílni úgy igazán senkinek, a barátaim humorosnak tartanak, és sokat szoktunk együtt nevetni.
De lányok társaságában megnémulok.
Kimozdulni inkább csak hétvégente szoktam, hét közben általában itthon ülök.
Nem tudom mit kezdjek ezzel az egész helyzettel, mert lassan betöltöm a 18-at és még sehol semmi :(
Nem vagyok egy gép előtt ülő "kocka" típus, szóval még erre se lehet fogni. Általában alkotok vagy zenét hallgatok. Zenei stílusokban nem vagyok válogatós, én azt mondom, hogy mindent meghallgatok ami igényesebb.
Tudnátok valamilyen tanáccsal segíteni, hogy mi tévő legyek?
(Az, hogy járjak többet társaságba nem old meg semmit, már próbálkoztam vele, de a legtöbb lányt nem nagyon érdeklem sajnos, őket inkább a vasalthajú "fura" korcsok mozgatják meg)
Válaszokat, segítséget előre is köszönöm!
Üdv!
Suliban az a gáz, hogy olyan osztálytársaim vannak hogy "túl gyerekesek" mármint ha én elkezdenéd csak úgy dumálni egy csajjal, rögtön jönne a kavarás hogy biztos akarok valamit tőle -.-"
És az nekem nem hiányzik hogy én legyek a vásári majom a suliban.
Inkább külsős csajokkal ismerkednék, de nem tudom hogy hogyan.
Valami normális párkereső oldalt nem ismertek, nem a chat.hu-ra gondolok mert az egy debil hely.
Sztem te túl sokat foglalkozol azzal, hogy mit gondolnak rólad mások.
Nem ülsz ki a parkba gitározni, mert uristen milesz (mi a szar lenne?!), nem kezdeményezel a suliban mert uristen kibeszélnek majd (beszéljenek bameg) szard már le a többieket ne az ő véleményüknek élj. Azért nem mersz beszélni sem mert parázol. Ha alapból nem lennél beszédes, akkor részegen se...
Kicsit legyél lazább, mert ha görcsölsz, nem nyitsz, és csak otthon mereszted a segged, akkor tényleg nem lesz még jó darabig egy csajod se.
18/F
Na látjátok pont ez az, hogy sok olyan ismerősöm van a egy pár évvel idősebb mint én és azokkal tök jól el tudok beszélgetni, de az én korosztályom vagy a fiatalabbakkal már nem tudok ilyen jól kijönni, sajnos nem vagyok egy hullámhosszon velük :S
De szívesen ismerkednék idősebbekkel is, nem feltétlen párkapcsolat szempontjából.
Jó b@zd ebben a korban a fiatalok kb. 80%-a jobban kijön a kicsit idősebbekkel és úgy érzi, hogy nincs egy hullámhosszon a saját korosztályával... nyitni kell feléjük is, persze fel lehet szedni idősebb csajt is! De az sokkal nehezebb, és ahhoz SOKKAL bátrabbnak kell lenni.
18/F
Na srácok, lányok, a love.hu-s válaszért ezer köszönet, megismerkedtem egy tök helyes lánnyal, és az a legjobb hogy nem is én kezdeményeztem hanem ő írt rám, mert amúgy a büdös életbe nem ismertem volna meg, még csak az ismerkedés fázisánál tartunk... ezért kérem ismét segítségeteket.
Hogy tudnám megfogni magamnak, hogyan tudnám elvarázsolni, hogy minél hamarabb szerelmes legyen?
Valami ki ötlettel lássatok már el ha szépen kérem. :D
Válaszokat segítséget előre is köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!