Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mindig a férfinak kell kezdemé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig a férfinak kell kezdeményezni? Ebben az esetben is álljátok az igazatokat, lányok?

Figyelt kérdés

Rengeteg vita folyik ezen a site-on arról, hogy miért a pasinak kell lépnie. Ugye egyenlőség, miegymás... simán kezdeményezhetne a lány is. Ráadásul, ha a nőnek kell a férfi, akkor minek vár rá?

Erre a nők azt válaszolják, hogy "Hát, mert ez a férfi dolga".

Én ezt továbbvinném. Tételezzük fel, hogy igen; a férfinak kell megszerezni a nőt és nem fordítva. Viszont! Ebben az esetben az is érvényes, kedves lányok, hogy a nő mosson, főzzön, takarítson. Mert, hát az a nő dolga.

2011. máj. 9. 21:17
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Ok, a nő mosson, főzzön... stb (Tartsd el, bár ebben a világban)

De ha nincs feleséged, akkor ezt ki csinálja meg?

Anya?????

2011. máj. 9. 22:17
 22/32 anonim ***** válasza:

ma 22:17

Akkor mondjuk én? Mondjuk régebben a férfi egyedül is eltudta tartani a családot a nő meg otthon takarított,főzött,mosott ,a férfiak nem hordtak rózsaszínt és szoknyát,a nők pedig nem akartak üzletveztők lenni! Szerintem azok voltak az ideális idők! Számomra a kérdező képviseli az egyik végletet,a másikat pedig te!

2011. máj. 9. 22:30
 23/32 anonim ***** válasza:
Ki mondta, hogy ha nem udvarol akkor bunkó? Inkább pancser. Hogy akarod meghódítani ha nem kezdeményezel? És szerintem senki sem fog rád főzni, mosni. Ha te megcsinálod a saját szutykodat, akkor ő is a tiédet. ez mindig is így ment
2011. máj. 9. 22:30
 24/32 anonim ***** válasza:

ma 22:30

Igazából feltalálták már a mosógépet is! Sőt ,akinek tellik ott a mosogatógép! Mindegy én maradok konzervatív a kérdező meg majd kinövi ezt,összeszedi a bátorságát és tesz egy lépést a kiszemelt hölgyfelé (remélem)!

2011. máj. 9. 22:34
 25/32 anonim ***** válasza:

Na tisztázzunk valamit:

VAGY régimódi valaki - VAGY modern. A kettő együtt nem megy.

Az a nő, aki elvárja, hogy mindig a férfi kezdeményezzen, ő fizessen, lovagias legyen, hódítsa meg a nőt - az régimódi.

Ez a nő akkor mosson, főzzön, takarítson, nevelje a gyerekeket és szolgálja ki a férjét.

Aki pedig azt mondja, hogy ő mindent a párjával együtt szeretne (a házi munkákat is) - az tényleg MINDENT együtt csináljon! Alkalomadtán kezdeményezzen ő, fizessen, legyen ő is lovagias (hány nő engedi előre a férfit akármilyen helyzetben?) stb.

Az nem működik, hogy a nő mindkét helyzetből csak azt akarja kivenni, ami neki előnyös.

2011. máj. 10. 00:22
 26/32 anonim ***** válasza:
En azt latom, hogy kapcsolatot no is kezdemenyezheti, csak nem ugy hogy odamegy es elhiv randira pl. Ez mindig a ferfi dolga. A no adhat jeleket, es felhivhatja magara a figyelmet, de a fefrinak kell megtennie a konket lepeseket.
2011. máj. 10. 00:47
 27/32 anonim ***** válasza:

"Az a nő, aki elvárja, hogy mindig a férfi kezdeményezzen, ő fizessen, lovagias legyen, hódítsa meg a nőt - az régimódi."

Hát ez így alapból elég h.lyeség. A nő adhat eleket stb, de ha a férfi nem kezdeményez nem lesz belőle semmi, mert mi azt a férfit, aki nem mer odajönni és beszégetni velünk azt egy kis puhány fatökűnek tartjuk. Ezek szerint te is az vagy kérdező, azért bizonygatod ennyire, h a nők kezdeméynezzenek, mert te nem mersz..

----------------------------------------------------------

"Ez a nő akkor mosson, főzzön, takarítson, nevelje a gyerekeket és szolgálja ki a férjét."

Ne csodálkozz, h ilyen gondolkodással mindenki utál/utálni fog

---------------------------------------------------------

"Aki pedig azt mondja, hogy ő mindent a párjával együtt szeretne (a házi munkákat is) - az tényleg MINDENT együtt csináljon! Alkalomadtán kezdeményezzen ő, fizessen, legyen ő is lovagias (hány nő engedi előre a férfit akármilyen helyzetben?) stb."

Igen az természetes, hogy néha a férfi, néha a nő fizet, bár az első randin illik a férfinak fizetni, nem kötelesség, csak szerezhetsz vele egy jó pontot. Aztán mehet fele-fele. Az meg, hogy a férfiak előreengedik a nőket az etikett. ezt így illik, nem mi találtuk ki. Ez sem kötelesség, de mivel ma már annyira ritka alkalom h egy férfi előreenged egy nőt, így ez még egy plusz pont neki.

2011. máj. 10. 11:45
 28/32 anonim ***** válasza:

Második kommentelő :

Én nagyon házias lány vagyok, elég jól főzök, meg szívesen is csinálom. Mosni se nehéz, a takarításban is én vagyok a jobb, de ez nem jelenti azt, mindent én szertnék csinálni otthon.. Ha egy pasi ezt várja el, akkor nagyon buta. Vagy gazdag, mert el tud tartani, és nincs más dolgom. Vagy mindkettő.... :D

2011. máj. 10. 19:43
 29/32 anonim ***** válasza:

"Az meg, hogy a férfiak előreengedik a nőket az etikett. ezt így illik, nem mi találtuk ki."

Igen. Meg az is ugyanott van meghatározva, hogy a nő kiszolgálja a férfit, a férfi pedig vezetője a nőnek.

Erre mondtam azt, hogy VAGY hagyományos vagy - VAGY modern.

Döntsd el.

De persze úgy könnyű, hogy ami neked előnyös, arra megvonod a vállad: "nem mi találtuk ki", "ezt így illik", stb. - ami meg nem előnyös, az ellen nagy hangon tiltakozol.

2011. máj. 10. 22:35
 30/32 anonim ***** válasza:

tegnapelőtt 22:35

Mért? Én szeretem előre engedni a nőket,ez egy tökjógesztus ,nemtudom mit veszítesz és tényleg mintahogy az előző leányzó is mondta ez olyan ritka,hogy +1pont! Egyébként meg nem csak számításból kell udvarisakodni! Szerintem a férfias viselkedés tesz férfiassá,a puhány viselkedés meg pötsfejjé! Nem a korod miatt vagy férfi hanem az éretséged miatt! És igen jó hallani ,hogy vannak nők akik szeretnek házimunkát végezni(persze nem mindíg kell,hogy szeressék,és a férfi is segíthet,ha tudja a nő szeretetből teszi ezt) ,szerintem ez az optimális!

2011. máj. 12. 14:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!