Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig a férfinak kell kezdeményezni? Ebben az esetben is álljátok az igazatokat, lányok?
Rengeteg vita folyik ezen a site-on arról, hogy miért a pasinak kell lépnie. Ugye egyenlőség, miegymás... simán kezdeményezhetne a lány is. Ráadásul, ha a nőnek kell a férfi, akkor minek vár rá?
Erre a nők azt válaszolják, hogy "Hát, mert ez a férfi dolga".
Én ezt továbbvinném. Tételezzük fel, hogy igen; a férfinak kell megszerezni a nőt és nem fordítva. Viszont! Ebben az esetben az is érvényes, kedves lányok, hogy a nő mosson, főzzön, takarítson. Mert, hát az a nő dolga.
Ok, a nő mosson, főzzön... stb (Tartsd el, bár ebben a világban)
De ha nincs feleséged, akkor ezt ki csinálja meg?
Anya?????
ma 22:17
Akkor mondjuk én? Mondjuk régebben a férfi egyedül is eltudta tartani a családot a nő meg otthon takarított,főzött,mosott ,a férfiak nem hordtak rózsaszínt és szoknyát,a nők pedig nem akartak üzletveztők lenni! Szerintem azok voltak az ideális idők! Számomra a kérdező képviseli az egyik végletet,a másikat pedig te!
ma 22:30
Igazából feltalálták már a mosógépet is! Sőt ,akinek tellik ott a mosogatógép! Mindegy én maradok konzervatív a kérdező meg majd kinövi ezt,összeszedi a bátorságát és tesz egy lépést a kiszemelt hölgyfelé (remélem)!
Na tisztázzunk valamit:
VAGY régimódi valaki - VAGY modern. A kettő együtt nem megy.
Az a nő, aki elvárja, hogy mindig a férfi kezdeményezzen, ő fizessen, lovagias legyen, hódítsa meg a nőt - az régimódi.
Ez a nő akkor mosson, főzzön, takarítson, nevelje a gyerekeket és szolgálja ki a férjét.
Aki pedig azt mondja, hogy ő mindent a párjával együtt szeretne (a házi munkákat is) - az tényleg MINDENT együtt csináljon! Alkalomadtán kezdeményezzen ő, fizessen, legyen ő is lovagias (hány nő engedi előre a férfit akármilyen helyzetben?) stb.
Az nem működik, hogy a nő mindkét helyzetből csak azt akarja kivenni, ami neki előnyös.
"Az a nő, aki elvárja, hogy mindig a férfi kezdeményezzen, ő fizessen, lovagias legyen, hódítsa meg a nőt - az régimódi."
Hát ez így alapból elég h.lyeség. A nő adhat eleket stb, de ha a férfi nem kezdeményez nem lesz belőle semmi, mert mi azt a férfit, aki nem mer odajönni és beszégetni velünk azt egy kis puhány fatökűnek tartjuk. Ezek szerint te is az vagy kérdező, azért bizonygatod ennyire, h a nők kezdeméynezzenek, mert te nem mersz..
----------------------------------------------------------
"Ez a nő akkor mosson, főzzön, takarítson, nevelje a gyerekeket és szolgálja ki a férjét."
Ne csodálkozz, h ilyen gondolkodással mindenki utál/utálni fog
---------------------------------------------------------
"Aki pedig azt mondja, hogy ő mindent a párjával együtt szeretne (a házi munkákat is) - az tényleg MINDENT együtt csináljon! Alkalomadtán kezdeményezzen ő, fizessen, legyen ő is lovagias (hány nő engedi előre a férfit akármilyen helyzetben?) stb."
Igen az természetes, hogy néha a férfi, néha a nő fizet, bár az első randin illik a férfinak fizetni, nem kötelesség, csak szerezhetsz vele egy jó pontot. Aztán mehet fele-fele. Az meg, hogy a férfiak előreengedik a nőket az etikett. ezt így illik, nem mi találtuk ki. Ez sem kötelesség, de mivel ma már annyira ritka alkalom h egy férfi előreenged egy nőt, így ez még egy plusz pont neki.
Második kommentelő :
Én nagyon házias lány vagyok, elég jól főzök, meg szívesen is csinálom. Mosni se nehéz, a takarításban is én vagyok a jobb, de ez nem jelenti azt, mindent én szertnék csinálni otthon.. Ha egy pasi ezt várja el, akkor nagyon buta. Vagy gazdag, mert el tud tartani, és nincs más dolgom. Vagy mindkettő.... :D
"Az meg, hogy a férfiak előreengedik a nőket az etikett. ezt így illik, nem mi találtuk ki."
Igen. Meg az is ugyanott van meghatározva, hogy a nő kiszolgálja a férfit, a férfi pedig vezetője a nőnek.
Erre mondtam azt, hogy VAGY hagyományos vagy - VAGY modern.
Döntsd el.
De persze úgy könnyű, hogy ami neked előnyös, arra megvonod a vállad: "nem mi találtuk ki", "ezt így illik", stb. - ami meg nem előnyös, az ellen nagy hangon tiltakozol.
tegnapelőtt 22:35
Mért? Én szeretem előre engedni a nőket,ez egy tökjógesztus ,nemtudom mit veszítesz és tényleg mintahogy az előző leányzó is mondta ez olyan ritka,hogy +1pont! Egyébként meg nem csak számításból kell udvarisakodni! Szerintem a férfias viselkedés tesz férfiassá,a puhány viselkedés meg pötsfejjé! Nem a korod miatt vagy férfi hanem az éretséged miatt! És igen jó hallani ,hogy vannak nők akik szeretnek házimunkát végezni(persze nem mindíg kell,hogy szeressék,és a férfi is segíthet,ha tudja a nő szeretetből teszi ezt) ,szerintem ez az optimális!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!