Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig a férfinak kell kezdeményezni? Ebben az esetben is
álljátok az igazatokat, lányok?
Figyelt kérdés
Rengeteg vita folyik ezen a site-on arról, hogy miért a pasinak kell lépnie. Ugye egyenlőség, miegymás... simán kezdeményezhetne a lány is. Ráadásul, ha a nőnek kell a férfi, akkor minek vár rá?
Erre a nők azt válaszolják, hogy "Hát, mert ez a férfi dolga".
Én ezt továbbvinném. Tételezzük fel, hogy igen; a férfinak kell megszerezni a nőt és nem fordítva. Viszont! Ebben az esetben az is érvényes, kedves lányok, hogy a nő mosson, főzzön, takarítson. Mert, hát az a nő dolga.
A férfi dolga ez. Mikor Te közelítesz egy csaj felé esetleg már beszélgettek neked az a dolgod hogy lenyűgözd a nőt(nem virágcsokorral :)) a nő dolga pedig hogy megmaradjon a ribanc és a "nem kell pasi" között és folyamatosan adja a jeleket a továbblépésre de figyelnie kell hogy ne legyen könnyen kapható. a nőnek is sok dolga van :)
2011. máj. 9. 21:45
12/32 A kérdező kommentje:
"szánalmasok azok a férfiak, akik elvárják, h a nő mosson, főzzön, takarítson!"
Szánalmasok azok a nők, akik elvárják, hogy a férfi kezdeményezzen.
2011. máj. 9. 21:47
13/32 anonim válasza:
Én ezt a példát láttam otthon,sajnálom ezt is adom tovább! Különbenc szoktam anyámnak segíteni mosni,takarítani,de anyám e mellett dolgozik! Viszont anyám szokott csak sütni,főzni és jól van ez így és tudod mit,nemhogy egy jó assszonynak kell főznie,de tudnia kell jól főznie,nemcsakúgy odabszni valami felhevített pizzát!! A nő így mutatja ki a szeretetét a családja felé és őt is jó érzéssel tölti el,ha a szerettei egy finomat esznek! Akkor megfordítva,biztos életeteben nem főztél még egy jót,így nem leszel jó feleség,hahahaha! Ja és sokmindent elmond rólad a sörözős,haszontalankodós sztereotípiád! A férfinek is megvan a maga dolga,szerelés ,javítás ,bútorberendezés pl! Ja és attólmég,hogy nincsenek meg a jelenlegi társadalmi rendszerünkben a megfelelő feltételek a normális férfi,nő kapcsolatokra még nem jelenti azt,hogy jó,ha egy férfinak kell felmosnia és egy nőnek kell kezdeményeznie!!!
2011. máj. 9. 21:50
14/32 anonim válasza:
Te csak utánozni tudsz "kedves" kérdező? Ha te nem akarsz kezdeményezni a lányoknál az a te bajod, de ne csodálkozz ha egyedül maradsz, mert nem hiszem h sokan vannak, akik odamennek hozzád, mivel nem fogsz vmi határozottnak és férfiasnak tűnni, ha csak ülsz és várod, h a galamb belerepüljön a szádba
2011. máj. 9. 21:52
15/32 A kérdező kommentje:
Nem igaz, hogy csak az utánzás jött le. Ti felháborodva leírtátok, hogy mit gondoltok, én csak levetítettem a férfiak szemszögére.
És ne aggódj, nem kell olyan nő senkinek sem, aki b@szik a család elé ételt tenni és tisztán tartani a házat.
Elég nagy képzavarban vagy. Hiába van XXI. század, a nő nem csak azért kell a férfinak, hogy lehessen hova dugni a lompost.
2011. máj. 9. 22:00
16/32 anonim válasza:
szó sincs itt oylanról, h csak a férfi főzzön. de te ezt állítottad, hogy a nő dolga a főzés, mosás, takarítás. Mi meg mondtuk, hogy munkamegosztás van, tehát fele-fele. Az meg hogy te kezdeményezel a te javadra fog válni, mert ez nem előírás, hanem lehetőség. Én biztos nem fogok egy pasi után futni, mert akkor az a pasi nem is tökös, hanem kis puhány vki.
2011. máj. 9. 22:04
17/32 anonim válasza:
ma 22:04
Ő azt állította,hogy az,hogy olyan a "férfiak kezdeményezzenek",mint a "nők főzzenek" a másik oldalról,plusz szemre hányta (jogosan),hogy mért csak a ti javatokra vagytok konzervatívak? Én konzervatyv vagyok e téren,de ezt nem csak a magam előnyére akarom fordítani,thát én férfi vagyok a nő viszont LEGYEN NŐ!!
2011. máj. 9. 22:07
18/32 anonim válasza:
Látom ti még mindig nem tudjátok felfogni mivan. sajnálom... veletek van a baj
2011. máj. 9. 22:10
19/32 anonim válasza:
ma 22:10
Itt legalább 3féle véleményt olvashattál,most kikre gondolsz???
2011. máj. 9. 22:13
20/32 A kérdező kommentje:
Nyilván azokkal a férfiakkal van a baj, akik elvárják, hogy a nő főzzön, ha udvarolt neki. Mert akkora egyenlőség van már, hogy az a férfi, aki nem kezdeményez, egy idióta bunkó. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!