Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a csaj csak szerintem nem normális?
Van egy csávó. Hosszú ideje van együtt a csajjal 2009 óta. A csaj hihetetlen féltékeny és agresszív.
Gondolom a csávó táncolt valakivel a diszkóban és ilyeneket írt:
"Észel rázogassátok pics*átokat az én barátomnak,,, rohadt ringy*ók ugy látszik nem elég fa*sz a pics*átokba na majd én belétek térdelek több orgazmusotok sem lesz :@"
Most ez NORMÁLIS? Hogy lehet ilyennel rendes kapcsolatot kialakítani?
"A válasz megírásának időpontja: ma 20:52"
Örülök hogy vannak még normálisan gondolkodó emberek! Maximális tisztelet!
Tinektek meg további jó cshajézást, shávózást, thávesz bákhtálózást....:D
az ilyen nem normális. 1 rettentő primitív, iskolázatlan, tetves, rühes, büdös egyénre asszociálok mindig, ha ilyet olvasok, akk is, ha egyébként ezek nem jellemzik.
az ilyen embernek a lelke fekényes, ha a lélek fizikailag képes lenne alakot ölteni, az ilyen emberé 1 undorító, fekete rákos daganat lenne sztem. XD...nah, most elmondtam a véleményem jó hosszan :D
expasim u.ilyen mocskosszájú, primitív, tapintatlan csajjal van együtt, szinte szóról szóra ilyeneket mond mindig. csúnya, buta, sárkánytermészetű, mindenkit lekoptat a srácról, az mégis imádja.
akinek ilyen nő kell - egészségére!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!