Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez a csaj csak szerintem nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a csaj csak szerintem nem normális?

Figyelt kérdés

Van egy csávó. Hosszú ideje van együtt a csajjal 2009 óta. A csaj hihetetlen féltékeny és agresszív.

Gondolom a csávó táncolt valakivel a diszkóban és ilyeneket írt:

"Észel rázogassátok pics*átokat az én barátomnak,,, rohadt ringy*ók ugy látszik nem elég fa*sz a pics*átokba na majd én belétek térdelek több orgazmusotok sem lesz :@"

Most ez NORMÁLIS? Hogy lehet ilyennel rendes kapcsolatot kialakítani?

2011. máj. 9. 20:46
1 2
 11/18 anonim válasza:
Szerintem jó arc a csaj, remélem a belüket is kitapossa.
2011. máj. 9. 21:05
 12/18 anonim ***** válasza:
cshaj cshá'vó
2011. máj. 9. 21:17
 13/18 anonim ***** válasza:
Tanulatlan , buta, primitív ember a cigó sorról.
2011. máj. 9. 21:19
 14/18 A kérdező kommentje:
Nem akartam őket nevükön nevezni ezért neveztem őket csajnak meg csávónak. :D Ha ismerném őket akkor hívnám őket lánynak meg fiúnak ez a nevező áll hozzám közelebb. De ők ketten tőlem teljesen idegenek :D
2011. máj. 9. 21:23
 15/18 anonim ***** válasza:
54%

"A válasz megírásának időpontja: ma 20:52"

Örülök hogy vannak még normálisan gondolkodó emberek! Maximális tisztelet!

Tinektek meg további jó cshajézást, shávózást, thávesz bákhtálózást....:D

2011. máj. 9. 22:37
 16/18 anonim ***** válasza:

az ilyen nem normális. 1 rettentő primitív, iskolázatlan, tetves, rühes, büdös egyénre asszociálok mindig, ha ilyet olvasok, akk is, ha egyébként ezek nem jellemzik.

az ilyen embernek a lelke fekényes, ha a lélek fizikailag képes lenne alakot ölteni, az ilyen emberé 1 undorító, fekete rákos daganat lenne sztem. XD...nah, most elmondtam a véleményem jó hosszan :D

expasim u.ilyen mocskosszájú, primitív, tapintatlan csajjal van együtt, szinte szóról szóra ilyeneket mond mindig. csúnya, buta, sárkánytermészetű, mindenkit lekoptat a srácról, az mégis imádja.

akinek ilyen nő kell - egészségére!

2011. máj. 13. 00:00
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem normális, de azt sem ha más barátjára rámásznak.
2011. máj. 13. 01:26
 18/18 A kérdező kommentje:
Jó azt értem de most honnan tudja, hogy van-e barátja vagy sem. Ha a pasi nem ment bele a játékba nincs probléma.
2011. máj. 13. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!