Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon köcsög lennék?
Szerintem nem lennél az! Megérdemli, hagy szenvedjen ő is!
Sok sikert!
De fura a kérdést olvasni, mert Velem is hasonló történt.
Én bevallom öszintén rohadt jó érzés volt, hogy tudtam ugyanúgy rajong értem, mint azelött vagy talán jobban, csak már menyasszony volt.
Egy pillanat gondolkodás nem volt a dologban, elöbb leszopattam, majd még nagyon sokszor lefeküdtem vele.
Amikor elküldtem, akkor megkérezte folytatnám e vele a férje mellett továbbra is, de azért önérzet is van a világon, úgyhogy nem hagytam magam teljesen megalázni. Így egy kicsit visszavághattam, eheti a penész, hogy hányszor félrekefélt és hányszor vallott szerelmet amikor már el volt jegyezve.
Rohadt jól esett.
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 19:31
akkor lettél volna korrekt, ha ennek a "nőnek" a szerencsétlen férjének ezt el is mondod. lehet, szegény pali teljesen odavan ezért a r*bancért, illett volna szólni neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!