Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Folytassam, várjak még vagy már inkább felejtsem el? Inkább csajok válaszát várom, hogy ők mikor tudták hogy itt az idő?
Hát súlyos a csaj... Lehet hogy tényleg bántalmazták, vagy olyan "szexellenes" nevelést kapott, ami teljesen tönkrevágta, és fél hogy fájni fog, vagy hogy elhagyod, vagy ilyesmi.
Én a helyedben komolyan leülnék vele beszélgetni, hogy mégis mi a baja. Az egy dolog hogy a szüzességét akarja őrizgetni (bár értelmét nem igazán látom) de hogy a petting felé se hajlik, még egy picit sem, az már nem normális. A petting féjni biztos nem fog, elhagyni meg akkor fogod, ha ezt még sokáig játsza. Maga alatt vágja a fát, csak ő még nem tudja. Vagy tudja, de a félelem erősebnb mint a józan esze. Remélhetőleg egy alapos beszélgetés segít, ha nem, lehet hogy pszichológusra lesz szüksége.
Egyébként én 2 hónap együttjárás után vesztettem el az akkori barátommal, spontán jött a dolog, és egy percig nem bántam meg.
A jelenlegi párommal 1 hét után feküdtem le, jelenleg az esküvőnket tervezzük.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!