Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most melyikkel kellene megprób...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most melyikkel kellene megpróbálnom?

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki teccet nekem régebben de ő nem akart velem járni. most is helyesnek találom meg birom is :D és most szeretne velem járni. de én nem tom h mit csináljak mert van egy másik fiú...és azthiszem szeretem...de nem tudom h lesz e valami köztünk mert teccem neki meg énis neki de...nem tuddom h vele járnák jobban vagy az előzővel..
2011. máj. 8. 22:35
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha tudod,hogy tetszel a másodiknak,és ő is tetszik Neked,akkor őt válaszd.

Akit elsőnek írtál,az nem lehet valami komoly,ha nem akart veled járni.Lehet,hogy csak éppen nincs senki más,azért próbálkozik.

2011. máj. 8. 22:43
 2/4 A kérdező kommentje:
háát lehet h igaz sőt biztos mert mindig azzal jön h milyen jó lenne smárolni meg szex...
2011. máj. 8. 22:52
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Az első leirta a tutit.
2011. máj. 8. 22:52
 4/4 Girlnextdor ***** válasza:
te hany eves vagy hogy ilyen nehezkes a szovegszerkesztesed>?
2011. máj. 8. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!