Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A 20-21 éves pasik tényleg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 20-21 éves pasik tényleg a 25 év körüli nőkre buknak?

Figyelt kérdés
A 19-20 éves lámyok már szóba sem jöhetnek náluk?
2011. máj. 8. 18:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A kérdés baromság. Most komolyan azt hiszed, hogy minden 19-20 éves srác, csakis kizárólag 25 feletti csajokra bukik. Gondolom te lennél az egyik 20 éves csaj, de olyan, mintha egy óvodás tette volna fel a kérdést.

De hogy értelmes választ is adjak, van aki igen és van, aki nem. Sőt szerintem többen vannak, akik 16 éves vagy még fiatalabb kislányokra buknak, mert a koruk beli csajok 30 felettiekkel állnak össze, mivel azoknak már van biztos anyagi háttere és könnyebb beleülni a készbe, mint megdolgozni érte. Amúgy is óvatosan kell bánni a "közép húszasokkal", mert bennük már megvan a gyerek utáni vágy és ilyenkor gyakrabban szakad az óvszer és gyakrabban felejtik el bevenni a fogamzásgátlót. Persze csak véletlenül, gondolom én.

2011. máj. 8. 19:51
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

A baráti körömből egyre többen 25 felett keresnek. 24 vagyok, én inkább a 20-24 éves korosztály preferálnám - viszont lassan én is feljebb tájolom magam.

Ennek oka, hogy - saját tapasztalatom alapján - a 88 utáni lányok borzasztóan el vannak tévedve. Minél fiatalabb, annál inkább azt látom, hogy szexuálisan több tapasztalata van (jellemzően biszex dolgokkal fűszerezve) mint nekem, viszont érzelmi/párkapcsolati tapasztalata 0 - így a szexet kvázi hurkatöltésnek fogja fel. Mindemellett tele van komplexusokkal és lelki sérülésekkel, amiket idióta módon próbál leplezni.

Gond még, hogy azok az idősebb férfiak, akiknek csak d.gásra kellenek, megerősítik őket abban, hogy ez így jó. Hisz ha bárkit megkaphat és még válogathat is, akkor biztos jól csinálja - csak közben nem érti, miért nem sikerül normális kapcsolatot kialakítania...

Persze kivétel van minden alól. Csak egyre inkább azt látom, hogy az általam normálisnak tartott lányok is követik a divatot, és elkezdenek hülyeségeket csinálni.

25 felett már nagyjából tudja egy nő, hogy merre van arccal, és mit akar. Tapasztalata van, ismeri magát és az igényeit.

2011. máj. 8. 21:13
 13/14 anonim ***** válasza:

"25 felett már nagyjából tudja egy nő, hogy merre van arccal, és mit akar. Tapasztalata van, ismeri magát és az igényeit."

Sajnos azért erre sincs garancia. A naptári évek száma nem feltétlenül egyenlő a lelki érettséggel is. Igaz, amit mondtál, de ha ennyire hülyék és sérültek a csajok, akkor nem fognak hirtelen megváltozni, csak mert betöltötték a 25-öt.

2011. máj. 8. 21:32
 14/14 anonim ***** válasza:
Répázásra érdekel 25-34, de tartósabb kapcsolatra 17-20, én 19/F
2011. máj. 9. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!