Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudom kideríteni h...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudom kideríteni h tetszem e neki?

Figyelt kérdés
van egy fiú akibe teljesen belezúgtam. mindig rágondolok csak az a baj h nagy a távolság de ez nem anyira fontos. szoktam fészen nagyon sokat szoktunk beszélgetni de nem minden nap. szokott viccelődni hülyéskedni és más dolgok. mikor találkozok vele és más is ott van rajtunk kívül (barátnőm barátai) akkor kicsit nagyképű de ha fészen beszélgetek vele akkor meg kedves. hogyan tudom kideríteni h mit érez? nekem ez a kevés jel nem elég!!!
2011. máj. 8. 16:39
 1/4 Rendesfiú/19 ***** válasza:
Kérdezd meg tőle, hogy tetszel-e neki;)
2011. máj. 8. 16:43
 2/4 A kérdező kommentje:
sokan ezt mondják de már utalgadtam rá pl. megkérdeztem mi a véleménye rólam és nem válaszolt. de konkrétan nem akarom megmondani :SSS
2011. máj. 8. 16:52
 3/4 Rendesfiú/19 ***** válasza:
pedig így biztosan megtudnád. Vagy kezd el vele flörtölni és ha viszonozza, akk tetszel.
2011. máj. 8. 17:04
 4/4 A kérdező kommentje:
okok és köszi
2011. máj. 8. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!