Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért nem mondják el a valódi okot? Nem lenne egyszerűbb?
miért, Te minden nőbe beleszeretsz, akivel nincs különösebb küllemi/belső probléma? mert akkor zsúfoltak lehetnek a napjaid, nem beszélve az érzelmi viharokról :P
saját nevemben beszélek: ha nincs meg a "szikra", akkor tőlem lehet olyan tested, mint Schwarzinak 20 éve, olyan modorod, mint egy spanyol grandnak és olyan agyad, mint Lékó Péternek, akkor sem fogom széttenni a lábam csak azért, mert nincs különösebb kifogásom ellened. ugyanokkor konkrét hibát sem tudok mondani, ha nincs...
Szerintem is sokkal egyszerűbb lenne megmondani nyíltan, hogy mi a helyzet! :D
Utálom az ilyen "nincs meg a szikra", "lehet belőle valami, csak nem most", stb. dumákat. Mert akkor a fiúkban általában ott van az, hogy talán ha kitartóbb, akkor tényleg lehet valami, közben csak vesztegeti az idejét... xD
Sokkal jobb szerintem, ha egy csaj közli konkrétan, hogy mi a helyzet. Ahelyett, hogy túlbonyolítaná a dolgokat. :D
Én ugyan sose mondtam ilyen szöveget, inkább szimplán elküldtem a kedves embert... xD
De van, hogy valaki irritál, utálod, nem bírod elviselni, vagy szimplán csak nem akarsz vele semmit, de nem tudod megmondani, hogy mi nem jó, mert nem elemezgetem ki mindenkinek minden apró kis pontját, ránézésre, vagy pár találkozás után érzem, hogy stimmel-e minden, vagy nem.
Most ha azzal jövök, hogy valószínűleg túl kevés/túl sok benned a tesztoszteron, a feromonjaid nem vonzzanak, akkor hülyének nézel. Pedig sokszor ez az oka. És hiába viselnél pl. kék kontaktlencsét, gyúrnád ki magad, használnád a legszuperebb kölnit, ezen akkor se tudnál változtatni.
De benned pl. nem tetszik a jellemed, tipikusan olyan mondd meg most aztán tényleg típus vagy, és a halál f@sza se akar folyton mindent megmagyarázni. :D Fogadd el és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!