Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti kivétel nélkül mind a helyes pasikra buktok?
tegnap 23:16
privibe leirtam
Annak aki azt mondja, olyan ronda hogy nem talált csajt: ismerek egy ilyensrácot, haverok vagyunk. nagyon kedves, aranyos, de tényleg csúnya szegény és még sosem volt barátnője. Mégsem tudom a lányokat hibáztatni. Mindig csak a leggyönyörűbb lányoknál próbálkozik be. Aki elismeri magáról hogynem előnyös a külseje, legyen már annyi önkritikája hogy akkor olyan csajt keres aki hozzá illik! És mit szólt a srác mikor ezt neki is megemlítettem? hogy neki ezek a lányok tetszenek.
Következtetés: a pasiknak is a szép lányok tetszenek. Akkor miért is gond az, hogy a lányok is a jó pasikra buknak??
ma 11:48
Ha engem kérdezel akkor a szépség "relativ"
Nekem pl sokkal jobban tettszik egy átlagos lány aki elvegyül a tömegben,mint egy pláza cica aki kihivóan öltözködik..Pedig ha képet mutatnák a két lányról,a pasik 99°% biztos a pláza csajra szavazna..röviden ennyi..
"De ezt nektek lányoknak lehetetlen megérteni, mert ti lehettek rondák is, akkor is találtok pasit, ha akartok.."
Még ha így lenne.Sajnos manapság cseppet sem így van.Ez van aztán..
ma 20:05
IGAZ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!