Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti kivétel nélkül mind a helyes pasikra buktok?
ma 13:11
Ebben van igazság!
Kedves utolsó:
Eddig nem úgy vettem észre,hogy a pasiknak nem csak a külső számítana.. :)
Lehet akárki bármilyen rendes,megértő,szeretetre méltó stb ha külseje az ő szemének nem nyerő..
Ez van mai világba.
ma 16:38
Van benne v mi!
ma 17:28
Teljesen eggyüttérzek!
Mert én is hasonló helyzetben..
16:44
Szerintem az a bajuk hogy szóba se állnak velük a lányok.
16:44-es vagyok.
ugyanannyi esélye van egy ronda lánynak és egy ronda fiúnak, szerintem. de ha úgy gondolod, hogy a külsőd ennyire akadályoz, akkor próbálj meg változtatni, amin tudsz. tényleg, mi benned (bennetek) az, ami nem tetszik? van rajtad súlyfelesleg/túl sovány vagy, pattanásos az arcod, szemüveges vagy? ezekre mind van megoldás például. és kérlek, még mindig ne általánosítsatok... a belső (számomra) ezer szer fontosabb. jöhetne egy külsőleg tökéletes fiú, de ha egyszerűen belülről nem tetszik, akkor NEM kell. viszont ha van egy kissé csúnyácska (de mégis vonzó, akár csak a kisugárzása, stílusa), aki abszolút szép belsőleg, akkor nem is kérdés... na, de mondd, milyen hibáid vannak? annyira nem akarom elhinni, hogy nem kellenél senkinek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!