Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol van az törvénybe leírva,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol van az törvénybe leírva, hogy a férfinak kell minden esetben felszedni a nőt?

Figyelt kérdés

Sokszor hallom, vagy olvasom itt lányoktól, hogy senkinek sem kellenek, satöbbi. Tehát nem értik, hogy miért nem néz rájuk egy fiú se (amit igazából erős túlzásnak tartok). Igen igaz, hogy férfi dolga egy lányt felcsípni. De azért néha ha látnak egy fiút aki kicsit félénkebb, de látják rajta, hogy tetszenek neki akkor nem léphetnének néha a csajok?

Engem személy szerint nem zavar, van barátnőm csak érdekelne, hogy miért tartják cikinek ha egy lány megy oda a fiúhoz?

Várják magyarul a sült galambot és ha betalál egy félig átsütött galamb akkor nem kell nekik.

2011. máj. 7. 22:19
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Azért valóban érdekes, hogy te lány ként ugyanígy látod. De hát igazad van, nekem is van barátnőm, nálam nem oszt nem szoroz, csak érdekelne mit gondolnak a többiek.
2011. máj. 7. 23:24
 22/29 anonim ***** válasza:
Azért érthetünk egyet, mert én úgy érzem hogy tudok fiú aggyal is gondlkozni, ami valjuk be könnyebb mint a nő agy xd és igen is idegesit néha a női logika, néha mindent megkavarnak, néha meg szó szerint értenek mindent.
2011. máj. 7. 23:29
 23/29 A kérdező kommentje:

jaja ez olyasmi, mint:

Mond egy nőnek, hogy csinos. Megjegyzi 5 percre.

Mond egy nőnek, hogy dagadt. Megjegyzi egy életre.

2011. máj. 7. 23:37
 24/29 anonim ***** válasza:
Igaz :D
2011. máj. 8. 11:41
 25/29 anonim válasza:
Nincsen sehol megírva,de egy férfi dolga az udvarlás nem a nőé.Lehet bátorítani,de a férfinak kell megtenni az első lépést!!!
2011. máj. 9. 19:57
 26/29 anonim ***** válasza:

Ennek semmi köze a törvényhez, illetve etikett, erkölcsi törvény. Egyszerűen ez az elfogadott, a normális. Személy szerint én próbáltam már kezdeményezni fiúnál, nem úgy hogy: szia, helyes vagy, nem iszunk meg valamit? hanem csak odamentem beszélgetni hozzá, meg non verbális jelekkel, de ezekből sosem lett semmi - pedig nem vagyok csúnya. Mellesleg nekem nem kell olyan pasi, akit nekem kell felszedni, nem olyan tökös, hogy magától odajöjjön hozzám, ha tetszek neki. Inkább egyedül vagyok hónapokig, mint hogy felszedjek egy bátortalan srácot, akivel a kapcsolat során sokszor lenne problémám az önbizalomhiánya miatt.

21L

2011. máj. 9. 20:58
 27/29 BlackJack ***** válasza:
olvasd az új alkotmányt ;)
2011. máj. 9. 21:13
 28/29 anonim ***** válasza:
Nem ciki, csak mi lányok valamivel visszahúzódóbbak vagyunk (és itt nem a főri...vokra gondolok). Ja, meg bele kell kalkulálni, hogy ha a pasi nem mer lépni és a lány lép, akkor a pasinak megszűnik/het a vonzalma. Nem hiába vadászó "nép" a pasiké, élvezhetik, ha becserkészhetik a zsákmányt.
2011. máj. 10. 05:27
 29/29 anonim ***** válasza:

Én meg úgy vagyok vele, hogyha kell valami vagy valaki, akkor megszerzem, nem érdekel hogy én kezdek vagy ő. Ennyi!

19/L

2011. máj. 13. 12:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!