Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol van az törvénybe leírva,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol van az törvénybe leírva, hogy a férfinak kell minden esetben felszedni a nőt?

Figyelt kérdés

Sokszor hallom, vagy olvasom itt lányoktól, hogy senkinek sem kellenek, satöbbi. Tehát nem értik, hogy miért nem néz rájuk egy fiú se (amit igazából erős túlzásnak tartok). Igen igaz, hogy férfi dolga egy lányt felcsípni. De azért néha ha látnak egy fiút aki kicsit félénkebb, de látják rajta, hogy tetszenek neki akkor nem léphetnének néha a csajok?

Engem személy szerint nem zavar, van barátnőm csak érdekelne, hogy miért tartják cikinek ha egy lány megy oda a fiúhoz?

Várják magyarul a sült galambot és ha betalál egy félig átsütött galamb akkor nem kell nekik.

2011. máj. 7. 22:19
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

22:36 pont olyan helyzetre értettem, hogy ha minden kötél szakad, akkor olyankor is csökönyösek a lányok, hogy márpedig ők nem, aztán gond van, hogy nincs senki.

Tisztelet a kivételnek.

2011. máj. 7. 22:42
 12/29 anonim ***** válasza:
Mért szerintetek nem lehet olyan helyzet, hogy a fiú nem azért nem lép mert nincs önbizalma, csak épp nincs olyan passzba, vagy valami hasonló? Az is lehet hogy csak akkor figyel fel a lányra ha beszélgetnek meg ilyenek?
2011. máj. 7. 22:44
 13/29 A kérdező kommentje:
22:40 nah akkor végre érted mire gondoltam. :) De akik ilyen helyzetben vannak miért nem látják így?
2011. máj. 7. 22:44
 14/29 A kérdező kommentje:
22:44 látod ezt a csökönyösséget nem értem én sem. De hangsúlyozom, hogy tisztelet a kivételnek.
2011. máj. 7. 22:46
 15/29 anonim ***** válasza:
Egyébként egy olyan férfi aki nemcsakhogy kezdeményez, de az első visszautasítás után sem adja fel, hát az az igazán férfi :) Persze nem azt mondom, hogy fajuljon zaklatásig a dolog, tudni kell érteni a szóból, de egy igazán tapasztalt úriember levágja, ha van esélye és a lány csak kéreti magát. Életem nagy szerelme így bolondított magába :) Odajött, kezdeményezett, ismerkedett, finoman nyomult, behálózott, megszelidített, és én hiába ellenkeztem szavakkal (akkor még frissen voltam túl egy szakításon, nem akartam semmi újba belekezdeni), de a szememen látta, hogy percről percre jobban tetszik, és míg a szavaival ő az enyémekre válaszolt (persze, megértem, semmi gond, barátkozunk, ennyi)...addig a testével bevonta az enyémet és még mielőtt felfogtam volna, megcsókolt...az a csók volt életem legszebb csókja...a gondolataimban olvasott! hiába mondtam neki, hogy nincs esélye ő tudta :) azóta is halálosan szerelmes vagyok....és ha nem jött volna oda hozzám vagy ha elfogadta volna az első "kudarcot"....
2011. máj. 7. 22:49
 16/29 anonim ***** válasza:
Evolúciós okok. Kezdeményező srác=bátor=védelem=nem falnak fel a ragadozók és lesz kaja, mert jó vadász vagy
2011. máj. 7. 22:54
 17/29 A kérdező kommentje:

22:49 hidd el nem egy kudarcom volt nekem se mire a a barátnőmet megtaláltam. Kezdeményezni mindig is tudtam a lányoknál, több kevesebb sikerrel, beszélni azt tudok és van kicsi önbizalmam nem vagyok világ szépe de úgy érzem azért helyes vagyok.

Kíváncsi vagyok a lányok véleményére a másik szemszögből, ezért tettem fel a kérdést és direkt úgy írtam, hogy ne az jöjjön le belőle, hogy újabban már a csajoktól várjuk a kezdeményezést.

2011. máj. 7. 22:55
 18/29 anonim ***** válasza:

De amúgy, ez nem is kellene kérdés legyen. Ha tetszik valaki lépjünk akár fiúk, akár lányok vagyunk. Lehet hogy visszautasítás lesz, lehet hogy pár hónap boldogság, de az is lehet hogy életünk nagy szerelmét találjuk meg.

19/L

2011. máj. 7. 22:59
 19/29 A kérdező kommentje:
De látod 22:59 te jó, hogy így gondolod ha a lányok többsége így gondolkodna ahogy te, akkor nem lenne ez kérdés. :)
2011. máj. 7. 23:03
 20/29 anonim ***** válasza:

Én is pont egy hasonló kérdést tettem fel, előtted nem sokkal. És hát én lettem letámadva, meg érzéketlen vagyok. Na hát mindegy ilyen ez a dolog xd De úgy látszik, hogy mindegy hogy milyen az ember, hisz egy egyedülálló csaj leoltott mégis érzéketlen vagyok, de legalább 3 éve van barátom, akkor nem tom hogy kinek van igaza.

az előző

2011. máj. 7. 23:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!