Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mi a véleményetek a duci lányokról?
Figyelt kérdés
2011. máj. 7. 17:46
21/29 anonim válasza:
A duci lányokat nem szeretem, de a teltkarcsúakat igen. Ezt a két kategóriát szinte mindenki keveri, pedig teljesen különbözőek. A duci lányok zsírból szélesek, a teltkarcsúak meg csontból.
22/29 anonim válasza:
Volt már teltebb barátnőm, de azért az ilyen szappannak való zsíros mangalica az nem a kedvencem.
23/29 anonim válasza:
Szerintem vki dundin is nézhet ki jól =)És nemondja nekem senki h az anorexiás csatakancák szebbek!!!!!
24/29 anonim válasza:
Egy duci lányt is lehet szeretni addig amíg az agyadra nem megy a szánalmas kifogásokkal amiért nem tesz semmit a lefogyásért, a túlsuly az káros az egészségre, ha orvosi oka van akkor ki kell vizsgálni és tenni érte persze ne legyen 60 kg-nál egy 170 centis lány vékonyabb mert az már kevés, de jó ha van mit fogni és markolni. Persze a szerelem vak, s ha rádtalál neki mindegy lesz a lényeg, hogy ne mondogass olyat amit mind a ketten tudtok de nem nagyon tudtok változtatni rajta. De hidd el a túlsuly sok betegség kiváltója persze erős a szíved de hamarabb kifog dölni az állandó cipelésben bár ha lelked erős akkor az gyógyír mindenre.
25/29 anonim válasza:
Azért elég bunkók vagytok,hogy így lefikázzátok a duci lányokat ők is ugyanolyan emberek és szerintem tök szánalmas,hogy mindenkinek a vékony csakok jönnek be!!! pff -.- -.-
26/29 anonim válasza:
Vannak molettek, és vannak dagadt lányok is.
Aki ugymond kövér! Az Orvosilag is egészségtelen.
A túlsúly az maga egészségtelen ez az 1-ik!
A 2-ik , hogy ha valaki nem egészségügyi okok miatt hízott el, az saját magának köszönheti h ilyen lett, és akarat kérdése csupán h le akar e fogyni avagy sem!!
Szóval!
Aki nem egészségügyi okok miatt kövér az!!:
Ne hisztizzen és ne nyávogjon hogy nincs pasija mert le tud fogyni csak akarat kérdése.
Vagy ha nem is akar lefogyni mert ugy jó neki ahogy van akkor meg legyen türelemmel amíg talál pasit!
27/29 anonim válasza:
Hát szerintem mindenki hasznos érveket írt a duci lányok mellett és ellene. Én szerencsére soha nem voltam kövér (amúgy srác vagyok) de ez ellen teszek is. Folyamatosan sportolok(futás, tenisz, foci, kosár vagy csak a haverokkal elmegyünk bringázni) de amikor ránézek egy duci lányra akkor mindig a szemét nézem. Majd megnézem hány km vastag sminkréteg van rajta, mennyire van takarva a teste. Sajnos sokan akaratuk ellenére elhíznak de vannak olyanok is akik lusták. Az utóbbit kerülni kell. Aki meg szeretne ellne tenni akkor menjen ki az utcára és kezdjen el sétálni. Napi 1 óra séta biztos alapot ad. Később pedig elkezdhet futni de mindent szépen lassan kell csinálni, nem szabad a dolgokat elkapkodni.
28/29 anonim válasza:
Szerintem az a baj, hogy mindenhol a TV-ben, újságokban, hirdetésekben...mindenhol, a vékony lányokat sztárolják (ez a divat...)Ettől nem tudnak elvonatkoztatni az emberek..
29/29 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!