Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Mi a véleményetek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mi a véleményetek a duci lányokról?

Figyelt kérdés
2011. máj. 7. 17:46
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Köszönöm az illusztrációt!:-D
2011. máj. 7. 19:47
 12/29 anonim ***** válasza:
Ha relatíve arányos és van kisugárzása szép és ad magára akkor persze.
2011. máj. 7. 20:34
 13/29 anonim ***** válasza:
noss amit linkeltek, az a fajta egyed messziről kerülős, ahogyan azt írták is :)
2011. máj. 7. 20:51
 14/29 anonim ***** válasza:
23%
Kerüljenek el a f@szba, mert akaratgyenge senkiknek tartom őket.
2011. máj. 7. 21:05
 15/29 anonim ***** válasza:

Nem érdekelnek.

Elhízni mindenki tud, vékonynak maradni már kevesebben.

2011. máj. 8. 12:19
 16/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat! :)

Én is egy duci lány vagyok, nem saját hibámból híztam el nyirokcsomó betegségem volt, de rajta vagyok a fogyókúrán minden erőmmel. És testalkatomhoz képest sem hagytam el magam követem a divatot de azért tudom,hogy nem a legpasszosabb ruhákat veszem két mérettel kisebbet, csinos legyen de takarjon.

2011. máj. 8. 14:05
 17/29 anonim ***** válasza:
42%
Akkor te jobb vagy, mint egy átlag kövér, aki nem akar fogyni, csak ostorozza az embereket, h milyen szánalmasak, h szerintük egy kövér nem ér annyit, mint egy vékony
2011. máj. 8. 17:24
 18/29 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

Különösen az utolsó esett nagyon jól!

2011. máj. 11. 07:53
 19/29 anonim ***** válasza:
Csakis a ducik. :) Nagy cici, nagy popsi. :)
2011. máj. 12. 06:51
 20/29 biharif válasza:
Egyet mondok. Nekem szinte csak duci barátnőim voltak és a feleségem is az, éppen e miatt írom, hogy ne az ilyen hülyéktől akard megtudni, hogy mennyit érsz ....
2011. máj. 12. 12:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!