Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezzel hibáztam hogy őszinte voltam?
"Fiúk ti mit csináltatok volna?"
Hát ha engem lesmárolt volna a srác, én bepancsoltam volna neki visszakézből.. XDD
Vagy nem erre gondoltál?
A barátod megértő volt, te meg őszinte, ez így rendben is van.
A srácot meg kerüld, de ha nem tudod, mindenképpen tisztázd vele, hogy nem akarsz tőle semmit.
Mondjuk szerintem bátrabb volt a kelleténél.
De van amikor az is bejön, most nem.
:D
engem a történet első fele jobban érdekel mint az a "hiba volt e elmondani rész"
megpróbáltam beleképzelni magamat a fiú helyébe és nem tartom elítélendőnek.Szerintem te hibáztál.Ha tudod hogy tetszel neki akkor minek "hergelted fel"? A barátok telefonálgatnak e-maileznek,társaságban dumálnak többen egy nagyot-de ez a kettesben talizunk csacsogunk....hát félreérthető gesztusokat tettél felé
hát igen végülis sokat számít hogy mennyire közérthetően lett ez lepaktálva.Mert ha egyértelműen és határozottan kinyílvánítottad számára hogy mit akarsz és mit nem akkor mégiscsak ő a hunyó.
Most kicsit gonosz de a dörgést ismerő leszek:az is lehet hogy nagymamája halálát akarta meglovagolni mint apropót a vígasztalószexhez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!