Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon még szeret vagy talán itt a vége? Tényleg lehet csak úgy kiszeretni a másikból?
Figyelt kérdés
8 hónapja vagyunk együtt és az utóbbi időben mintha nem érezne semmit.Minden hétköznap találkozunk ez megkötöttöt de régen minden percet együtt töltöttünk most meg mintha én mennék utána.Ami még rosszabb már nem kíván emlékszem régen volt h napközben egy sms-t dobtunk h mennyire hiányzik a másik és hogy mennyire kívánjuk egymást.Azt mondja szeret és ne legyen vége de közben mintha mégse.Talán megszokás és nem akar már hagyni?2009. márc. 9. 14:29
1/2 anonim 

válasza:

nekem is volt egy ilyen a kapcsolatomban.
be kell hozni uj dolgokat kicsit ne találkozzatok annyit ,fözd neki a kedvencét vagy egy különlegeset még ha csak tizenéves vagy akkor is hatásos,vagy vegyél fel valami szexy füzöt vagy ilyesmit nem tudna neki ellenállni.
hagyd hogy többet legyen a barátaival,ha velük van és késik hagyd!
én is igy tettem és még mindig járunk és az csak egy szakasz volt.
sok sikert!
2/2 anonim 

válasza:

lehet kezd megunni. lehet csak egy kis szünetre vágyik. ülj le vele beszélgetni erről, hogy nem-e igényel pár nap szünetet. Esetleg kezdi a kapcsolatot megunni, de erre van egy ellenszer: dobd fel a kapcsit egy új dologgal. Illetve több új dologgal. És ne csak egyszer hanem folyamatosan csináljatok új, nem megszokott dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!