Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a legjobb társkereső oldal?
"Azért nem írnak vissza, mert aki nem fizet elő, annak a napi 1-3 levele vész kárba egy visszautasítással. Ha valaki nem ír vissza, az elég válasz."
Ha valaki nem ír vissza, az annyit is ér, mint egy magzat a méhben, ami éppen elvetél. Azok a kedvenceim, akik kiírják a Bemutatkozásra, hogy nem tudnak visszaírni, mert nem előfizetők...még jó, hogy a Platina előfizetőknek azok is tudnak írni, akik nem előfizetők...ennyit erről. Van "visszautasító levél" is, de ha nincs annyi esze, hogy normális levélben "válaszlevélben" írja le a sérelmeit velem kapcsolatban, akkor ennyit róla.
"Régen csak dobtam egy levelet 10-20 szimpatikus nőnek, aztán ha 2-3 visszaírt, már siker volt. Közülük lehetett kiválasztani a megfelelőt."
Én is így kezdtem, de a vissza nem irkálások miatt már nagyot nőtt mindkét szám. :S
A leggyorsabb élőben csoportosan. Nem erőltetnek hülyeségeket és egyszerre több pasival is találkozol. elo-tarskereso.com
Itt nem tudnak sablonos levelet írni és nem kell hetekig levelezni senkivel. Már első alkalommal látod a másikat és sokkal közvetlenebb minden. Jó programokat közösen szervezzük és mindenki jól érzi magát. Lehet itt játék, túra, művészeti vagy bármilyen program. Nem merül ki ez egy sima találkozásban és unalmasan egymás bámulásában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!