Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szemembe hazudik, mely szerint ő nem cigizik. Mit tegyek?
Sosem érzem rajta. De már a 4 dobozzal találok nála. (mindig elveszem tőle,és eldugom) Amikor megkérdezem tőle (miután már megtaláltam a cigijét),hogy dohányzik-e, mindig azt mondja,hogy nem. Megkérdezem megint, sépen,nyugodtan: "Tényleg nem? Ugye nem hazudsz nekem?" És a válasz megintcsak "NEM". Ma pont erről beszélgettünk. Azt mondta,hogy mióta megtaláltam nála az utolsót,és megzsaroltam,hogy elköltözök tőle,azóta nem gyújtott rá. Erre az előbb találtam a zsebében egy fél dobozzal.
Mit csináljak Őkegyelmével?
Tudjátok,már nem is az zavar,hogy dohányzik,hanem,hogy hazudik nekem.
De megfogadom a tanácsot.
Azért beszélgessek vele erről?
(az apukája egyébként 2 éve halt meg tüdőrákban)
Ő 25F
Én 25/L
Köszönöm a válaszokat.
(én csak féltem őt,és kész,olyan nagy baj ez?)
Basszus úgy bírom az ilyet, mikor valaki zsarolja a párját valami miatt, meg cirkuszt csinál, ha megteszi a "tiltott" dolgot, aztán meg nyavajog, hogy miért hazudik neki.
Hát azért b*meg, azért hazudik, mert ha őszinte lenne, akkor gondolom állna a bál és erre semmi szüksége.
Felnőttember, hadd döntse már el, hogy dohányzik-e, vagy sem.
Az oké, hogy mondjuk téged zavar, de ha nem az arcodba fújja a füstöt és nem a lakásban gyújt rá, akkor az ő dolga.
L/24
És bocsi az nyers stílusért, de nagyon fel tud húzni, ha valaki ezt csinálja.
Ha nem akarod, hogy hazudjon, meg titkolózzon előtted, akkor bízd rá a döntést és ne akard őt korlátozni.
L/24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!