Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülyeséget csináltam?!
Figyelt kérdés
VAn egy fiu aki már nagyon rég óta tetszik...és ezt sms-ben elmondtam neki...és amit leirtam elég nagy közhely..mind1
éjjel 1kor vette észre(vagy csak nem akart irni... nem tom)
és azt reagálta hogy ,,bocs nem voltam teloközelben" kövi sms: ,,ki vagy?"
szval ezzel most mit kezdjek?
előre is köszi
2011. máj. 3. 06:57
1/9 anonim válasza:
megkérdezte kivagy:D:D ird vissza h én.. XD
2/9 A kérdező kommentje:
hahaha..:D
de most komolyan...
2011. máj. 3. 07:29
3/9 anonim válasza:
Egyébként ez a fiú téged ismer valahonnan, pl osztálytárs, vagy valami? Egyáltalán tudta-e a telefonszámod? Mert ha nem...akkor nem ártana valahogy segíteni neki, hogy pl xy vagyok, innen ismerhetsz/láttál már.
4/9 A kérdező kommentje:
sajnos elvileg tudja a számom(a multkor még legalábbis tudta)
igen,osztálytárs
2011. máj. 3. 07:45
5/9 anonim válasza:
Miért nem személyesen mondod meg neki? ebből az sms-es, internetes "szerelemvallásból" sosem sül ki semmi jó
6/9 A kérdező kommentje:
szemtől szembe sztem félnék megmondani neki (bár nemtom miért vagy mitől félnek...de...)
2011. máj. 3. 08:14
7/9 anonim válasza:
Simán lehet hogy egy rossz számra küldted el, vagy azóta elcserélte. :D
8/9 anonim válasza:
Áh ne félj, habár már elküldted szóval végül is már úgyis elmondtad.
9/9 anonim válasza:
Ha osztálytárs, akkor simán meg lehet neki mondani szünetben, félre hívod és úgy, vagy ha úgy nem mered, akkor sms-ben.
Második válaszoló vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!