Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Öntsem ki neki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Öntsem ki neki a szívem, vagy próbáljam elhívni egy randira?

Figyelt kérdés
Van egy lány, akit régóta a barátomnak tekintek. Most eljött az az idő, amikor már sokkal többet érzek iránta, mint barátság! Szívem nagyot dobban, ha találkozom vele, naponta többször is gondolok rá, stb.
2011. máj. 2. 21:47
 1/10 anonim ***** válasza:
Hívd el talizni..:) Egy hosszú séta, beszélgetés ilyesmi tök jó lenne szerintem. És ha ha tényleg régóta jóban vagytok akkor ez nem lesz sem fura sem nyomulós. Pusza!
2011. máj. 2. 21:49
 2/10 anonim ***** válasza:
ezaz a séta az jó. de kizárólag kettesben...ezt csak azért mondom mert ismertem olyan pasit aki ilyenre az izgatottsága vagy inkább félelme miatt elvitte a haverját is...menjetek ketten. beszélgessetek, és valahogy vezesd rá a témára. ha jól alakul fogd meg a kezét vagy csókold meg. ;)
2011. máj. 2. 21:52
 3/10 anonim ***** válasza:
de am hány évesek vagytok? honnan ismeritek egymást?
2011. máj. 2. 21:53
 4/10 A kérdező kommentje:

18 évesek és a régi iskolából ismerem.

Csak az a baj, hogy nem igazán szoktunk találkozni, csak elvétve, és ezért félek ettől a randitól...

2011. máj. 2. 22:10
 5/10 anonim ***** válasza:
értem...hát figyelj..nagyok vagytok már, nagy baj nem lehet belőle. ha meg keveset találkoztok akkor ha esetleg nem úgy sül el a dolog ahogy szeretnéd (amire ne is gondolj) akkor sem kell sokszor látnod. nincs vesztenivalód szurkolok neked ;)
2011. máj. 2. 22:27
 6/10 A kérdező kommentje:
Akkor szív kiöntését senki sem ajánlja...
2011. máj. 2. 22:31
 7/10 anonim ***** válasza:
attól függ milyen jó barátok vagytok. ink csak burkoltan mondd meg az érzéseidet. ha hajlik a dologra akk mondhatod neki a komolyabb verziót
2011. máj. 2. 22:49
 8/10 anonim ***** válasza:

a kiöntést ne, mert elriaszthatod.

Azt ráér majd a végén, illetve ha valamiért nem mennének a találkozók, "végső megoldás" lehet.

2011. máj. 3. 00:20
 9/10 A kérdező kommentje:
Nos átmentem hozzá: Becsöngöttem, ő jött ki. Egy apró ajándékot is vittem neki. Mire ő megkérdezte, hogy mégis miért kapja. És ekkor elmondtam, hogy mit érzek. Pár perc csönd, és megkérdezte: Tényleg így érzel? Mióta? Válasz: Régóta, csak nem mertem elmondani neked. Jajj, hát miért nem? Kérdezte. Majd megölelt! :) :$ Holnap találkozom vele!!!!
2011. máj. 4. 14:46
 10/10 A kérdező kommentje:
*becsöngettem
2011. máj. 4. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!