Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Öntsem ki neki a szívem, vagy próbáljam elhívni egy randira?
Figyelt kérdés
Van egy lány, akit régóta a barátomnak tekintek. Most eljött az az idő, amikor már sokkal többet érzek iránta, mint barátság! Szívem nagyot dobban, ha találkozom vele, naponta többször is gondolok rá, stb.2011. máj. 2. 21:47
1/10 anonim válasza:
Hívd el talizni..:) Egy hosszú séta, beszélgetés ilyesmi tök jó lenne szerintem. És ha ha tényleg régóta jóban vagytok akkor ez nem lesz sem fura sem nyomulós. Pusza!
2/10 anonim válasza:
ezaz a séta az jó. de kizárólag kettesben...ezt csak azért mondom mert ismertem olyan pasit aki ilyenre az izgatottsága vagy inkább félelme miatt elvitte a haverját is...menjetek ketten. beszélgessetek, és valahogy vezesd rá a témára. ha jól alakul fogd meg a kezét vagy csókold meg. ;)
3/10 anonim válasza:
de am hány évesek vagytok? honnan ismeritek egymást?
4/10 A kérdező kommentje:
18 évesek és a régi iskolából ismerem.
Csak az a baj, hogy nem igazán szoktunk találkozni, csak elvétve, és ezért félek ettől a randitól...
2011. máj. 2. 22:10
5/10 anonim válasza:
értem...hát figyelj..nagyok vagytok már, nagy baj nem lehet belőle. ha meg keveset találkoztok akkor ha esetleg nem úgy sül el a dolog ahogy szeretnéd (amire ne is gondolj) akkor sem kell sokszor látnod. nincs vesztenivalód szurkolok neked ;)
6/10 A kérdező kommentje:
Akkor szív kiöntését senki sem ajánlja...
2011. máj. 2. 22:31
7/10 anonim válasza:
attól függ milyen jó barátok vagytok. ink csak burkoltan mondd meg az érzéseidet. ha hajlik a dologra akk mondhatod neki a komolyabb verziót
8/10 anonim válasza:
a kiöntést ne, mert elriaszthatod.
Azt ráér majd a végén, illetve ha valamiért nem mennének a találkozók, "végső megoldás" lehet.
9/10 A kérdező kommentje:
Nos átmentem hozzá: Becsöngöttem, ő jött ki. Egy apró ajándékot is vittem neki. Mire ő megkérdezte, hogy mégis miért kapja. És ekkor elmondtam, hogy mit érzek. Pár perc csönd, és megkérdezte: Tényleg így érzel? Mióta? Válasz: Régóta, csak nem mertem elmondani neked. Jajj, hát miért nem? Kérdezte. Majd megölelt! :) :$ Holnap találkozom vele!!!!
2011. máj. 4. 14:46
10/10 A kérdező kommentje:
*becsöngettem
2011. máj. 4. 14:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!