Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Választottál magadnak párt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Választottál magadnak párt, az asztrológiai egyezés alapján?

Figyelt kérdés

Sok barátnőm mondja, hogy a horoszkóp alapján választottak férjet és hogy utólag is vallják, milyen jól döntöttek.

Tudom, hogy rengeteg a válás és nem szeretnék pár év házasság után egy fuccsba ment kapcsolattal újrakezdeni mindent. Mi a tapasztalatod erről ?

2011. máj. 1. 22:21
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Én oroszlán vagyok a párom szűz.

Eddig semmi komoly fennakadás. Szeretjük egymást. Mai nem tetszik megmondjuk a másiknak. Tudunk kommunikálni a láng megvan ez a lényeg.

2011. máj. 4. 15:31
 22/24 anonim ***** válasza:
42%

Nem a horoszkóp alapján választottam párt, de készítettem párhoroszkópot. A horoszkóp nem befolyásolt semmit, csak volt mivel megmagyaráznom magamnak a különböző szituációkat a kapcsolatomban.

Csak beleolvastam a kommentekbe, és látom, hogy mindenki csak a két napot hasonlítja össze. Az újságokban olvasható horoszkópnak alig van köze az asztrológiához, tehát így felesleges összehasonlítást olvasni.

FONTOS:

Jó lenne ha az emberek tudnák azt, hogy a horoszkóp nem csak Napból áll. Minden bolygó számít, és minden fényszög. Attól, hogy valakiknek pl. Nap-Nap kvadrátjuk (rossz fényszög) van, attól még lehet tökéletes a kapcsolatuk, mert pl. a fényszögek nagyja trigon (elsődleges jó fényszög) vagy sextil (másodlagos jó fényszög).

A fényes bolygókkal (Nap, Merkúr, Vénusz, Mars) való fényszögek nem annyira befolyásolják a kapcsolatot, mintha lassú bolygóval van ugyanaz a fényszög. Így tehát a Nap-Nap kvadrát nem lényeg. Az emberek nagyja pedig csak erről tud, ezt nevezi asztrológiának, és ha ez nem jön be neki az elemzés, akkor szidja az asztrológiát. Pl. Bak - Kos napú embereknek rossz fényszögben állnak a napok. De ez sem biztos! Egy jegy 30°-ból áll, és egy fényszögnél maximum 6°-os eltérés lehet. Tehát a Bak 14°-os Nap a Kos 27°-os Nappal nincs fényszögben. Ebből következik, hogy ilyen esetben nem vonatkozik erre a két emberre a nap-nap kvadrát, szóval az újságban és sok internetes portálon nem kell elolvasni, mert nem lesz igaz!

Köszönöm annak, aki elolvasta!

2011. máj. 4. 16:12
 23/24 Tom Benko ***** válasza:
100%
Az újságokban olvasható horoszkópnak pontosan annyi az igazságtartalma, mint a többinek.
2011. máj. 5. 22:05
 24/24 anonim ***** válasza:

Én megnéztem pár házasságnál ami tényleg igaz volt, hogy azt hiszem a 7.házban álló jegy a pár aszcendense és fordítva az ő aszcendense a nap jegyem. De ez nem a azt jelenti, hogy milyen a kapcsolat, jó vagy rossz hanem hogy milyen jegyű lesz az igazi. Valami mérleg elv, vagy mi. Akiknél néztem tényleg az lett a társ. Bár igaz, hogy csak néhány pár születési adatát tudom hiszen kell az óra azért abban már tévedhettem is. Mármint az órában.

Minden esetre ahhoz túl érdekes, részletes tudomán,, hogy abszolúte semmi ne legyen bennne, már annak aki érti, tudja olvasni a képletet. Nálam ez még csak vágyálom úgymond.

Nekem a nyugati verziója bonyolult de azért menne ha rászánnám magam. A kínai könnyebbnek tűnik, nincsenek fényszögek Olvasnék róluk szívesen minden mennyiségben az biztos. Akkor is ha csak 25%-a igaz, bát szerintem (érzetre) min. 75%-nak érzem de ez nem jelent semmit, nem vagyok egy fenomén vagy micsoda, sajna.

ápr. 25. 12:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!