Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Választottál magadnak párt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Választottál magadnak párt, az asztrológiai egyezés alapján?

Figyelt kérdés

Sok barátnőm mondja, hogy a horoszkóp alapján választottak férjet és hogy utólag is vallják, milyen jól döntöttek.

Tudom, hogy rengeteg a válás és nem szeretnék pár év házasság után egy fuccsba ment kapcsolattal újrakezdeni mindent. Mi a tapasztalatod erről ?

2011. máj. 1. 22:21
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
47%

a csillagjegyem szűz, többször is kattantak már rám Skorpió pasik, aztán ugyanakkora hatalmas erővel fordultak ellenem, mikor már nem voltam számukra érdekes (nem akartam velük lenni, vagy meggondolták magukat), szóval ha nem is választok azalapján, a skorpiók már eleve második eséllyel indítanak nálam:S:D

Amúgy Bak volt az előző (és végülis első igazi, beteljesült) szerelmem, és nem személyiség-gondok miatt lett vége, hanem hülye hibák miatt.

Tehát nem nézem görcsösen, de mivel elég tipikus szűz vagyok, van benne NÉMI igazság:)

2011. máj. 1. 22:37
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

most elolvastam a párhoroszkópunkat a férjemmel.

hogy mennyi marhaságot össze tudnak hordani! :D

2011. máj. 1. 22:47
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem, soha. Babonaság.

Amúgy láthatod: valamelyik előző válaszoló írta, hogy tiszavirág életet jósoltak neki, de nem illik rájuk. Erre azonnal jött a válasz, hogy biztos nem jó elemzést olvastál. Tehát ha igaz rád amit írtak benne, akkor jó elemzést olvastál, ha nem, akkor a rosszat, de valaki innen biztosan ismeri a jó változatot... Na ENNYIT a horoszkópokról...

2011. máj. 1. 22:48
 14/24 anonim ***** válasza:
69%

a levegő táplálja a tüzet,a tűz felperzseli a vizet,a víz kimossa vagy táplálja a földet,a föld kioltja tüzet

szóval a jegyek jellege adhat némi felvilágosítást.

nekem voltak tűz jegyűek-én víz vagyok- gyilkoltuk egymást,bár szenvedélyes volt.

a férjem víz, csodálatosan élünk,nagyon szeretjük egymást.

ha úgy érzed valakiről,h illene hozzád,egy asztrológus megnézheti összeillik e a horoszkópotok

2011. máj. 1. 22:57
 15/24 napietus ***** válasza:
100%
nem hiszek benne, ahogy a négylevelű lóherének, lópatkónak és nyúllábnak sem tulajdonítok varázserőt :)
2011. máj. 1. 23:19
 16/24 anonim ***** válasza:
nem. pedig otthon vagyok az ezoterikában, spiritualizmusban stb... én kos vagyok a férjem rák... tűz és víz... és mégis... a lehető legtökéletesebb a kapcsolatunk "már" 7 éve...
2011. máj. 2. 08:56
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Én a hétköznapi életben való összeillés alapján törétnő párválasztást preferálom. Szerintem jól döntöttem. :)
2011. máj. 2. 10:56
 18/24 anonim ***** válasza:
42%
azt mondják,az aszcendens többet nyom a latban. ezért lehet,h skorpió-skorpió létemre egész jól bírtam egy nyilast,mert az aszcendense rák volt
2011. máj. 2. 20:54
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Én rák vagyok,a párom oroszlán,és tökéletes a kapcsolatunk 6 éve!!Szóval ez a horoszkóp mizéria nagy baromság.Ez az emberek jelleméről stb.szól,nem arról,hogy kit válassz magad mellé.Gondolkozz!Neked mindig bejön a horoszkópod a mit írnak?
2011. máj. 4. 13:44
 20/24 anonim válasza:
Hiszem, hogy nem hülyeség, DE! befolyásolhatod a döntéseid, illetve a párkapcsolatodat is!Én szűz vagyok, bacilusölő mániás, a párom nyilas, ergo rendetlen, gyűjtögetőmániás.Néha felrobbanok, miket csinál, de egyetlen szavával levesz a lábamról, megnevettet, ébredéskor örülök ha meglátom, tisztelem őt, mert okos és talpraesett.Vele tényleg minden jó.Valóban sok a házimunka miatta, de inkább megcsinálom, és viccesen kérem, ne legyen annyira trehány.Volt egy pont illő bika párom is, több évig, de uncsi lett a végén mindkettőnknek.Pedig a bika-szűz jó.
2011. máj. 4. 15:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!