Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Választottál magadnak párt, az asztrológiai egyezés alapján?
Sok barátnőm mondja, hogy a horoszkóp alapján választottak férjet és hogy utólag is vallják, milyen jól döntöttek.
Tudom, hogy rengeteg a válás és nem szeretnék pár év házasság után egy fuccsba ment kapcsolattal újrakezdeni mindent. Mi a tapasztalatod erről ?
a csillagjegyem szűz, többször is kattantak már rám Skorpió pasik, aztán ugyanakkora hatalmas erővel fordultak ellenem, mikor már nem voltam számukra érdekes (nem akartam velük lenni, vagy meggondolták magukat), szóval ha nem is választok azalapján, a skorpiók már eleve második eséllyel indítanak nálam:S:D
Amúgy Bak volt az előző (és végülis első igazi, beteljesült) szerelmem, és nem személyiség-gondok miatt lett vége, hanem hülye hibák miatt.
Tehát nem nézem görcsösen, de mivel elég tipikus szűz vagyok, van benne NÉMI igazság:)
most elolvastam a párhoroszkópunkat a férjemmel.
hogy mennyi marhaságot össze tudnak hordani! :D
Nem, soha. Babonaság.
Amúgy láthatod: valamelyik előző válaszoló írta, hogy tiszavirág életet jósoltak neki, de nem illik rájuk. Erre azonnal jött a válasz, hogy biztos nem jó elemzést olvastál. Tehát ha igaz rád amit írtak benne, akkor jó elemzést olvastál, ha nem, akkor a rosszat, de valaki innen biztosan ismeri a jó változatot... Na ENNYIT a horoszkópokról...
a levegő táplálja a tüzet,a tűz felperzseli a vizet,a víz kimossa vagy táplálja a földet,a föld kioltja tüzet
szóval a jegyek jellege adhat némi felvilágosítást.
nekem voltak tűz jegyűek-én víz vagyok- gyilkoltuk egymást,bár szenvedélyes volt.
a férjem víz, csodálatosan élünk,nagyon szeretjük egymást.
ha úgy érzed valakiről,h illene hozzád,egy asztrológus megnézheti összeillik e a horoszkópotok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!