Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem merem hazavinni a csajom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem merem hazavinni a csajom mert félek h mit szólnának a szüleim, hogy kerüljem a témát barátnőmmel?

Figyelt kérdés
23/F vagyok, van egy csajom már 6 hónapja mindjárt és ő már azt akarja hogy bemutassuk egymást a szüleinknek hogy tudjunk egymásnál lenni, de ő még csak 16 lesz és hát elég gáz lenne azért otthon :/ mit csináljak szerintetek? ő már 'bevallott' otthon csak nem merek menni hozzájuk se mert nemtom kérdezgetnének hogy hova járok meg dolgozok e meg mittudomén :/ meg errefelé mindenki ismer mindenkit mert kis falu de senki nem tud rólunk mert gáz lenne eléggé
2011. máj. 1. 14:44
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
nehéz helyzet tesóm:S
2011. máj. 1. 15:28
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Inkább a barátnődnek kéne szégyellnie téged,amiért ilyen gyerekes vagy 23 éves létedre...
2011. máj. 1. 16:15
 13/21 anonim ***** válasza:

Szerintem az a gáz, hogy nem vállalod fel a barátnőset a szüleid előtt. Ha szereted, akkor nem szégyenkezel miatta.

A fiúk mindig azt hiszik, hogy a lányos szülők vaskalaposak, pedig általában nem így van, nem aközépkorban élünk. És ha megkérdezik, hogy mit csinálsz? Nem gáz, ha dolgozol és az se ha még tanulsz. Ha nincs vaj a füled mögött, akkor nem értem miért nem lehet felvállalni a kapcsolatodat.

2011. máj. 1. 16:20
 14/21 anonim ***** válasza:

Ezt nem lehet kerülni, fél éve együtt vagytok, bizony ideje lenne már bemutatni a szülőknek. Mégis mitől félsz? Úgy néz ki a barátnőd mint valami óvodás? Neveletlen talán? Mert az hogy egy 23 éves srác egy 16 éves lánnyal van nem egy nagy dolog. Talán 20 éve még az volt, de már rég nem. Főleg hogy te is ilyen gyerekes vagy. Gondolom még a barátnőd is érettebb nálad, ő legalább nem szégyell mások előtt. Neked jól esne? Mégis meddig akarod rejtegetni? Egyidősek sose lesztek. Gondolkodj már kicsit és magad is rájössz mekkora idióta vagy ezzel a gondolkodással. Neked mások jobban számítanak mint a barátnőd, hogy mondhatod hogy szereted? Ennek köze nincs a szerelemhez. Mert akkor leszarnád az emberek véleményét és a barátnőd érdekelne.

Az meg minimum hogy őszinte legyél vele, ne mindenféle kifogást találj ki és hazudozz, egyszer kiderül úgyis és annyi. Úgy kivág hogy többé nem kell rejtegetned...

2011. máj. 1. 16:58
 15/21 anonim ***** válasza:

Mi az hogy nem mered? figyelj neked kell kiválasztani a párodat hogy kivel szeretnél lenni.És nem azon kell idegeskedni hogy ki mit mond(szóval ne másoknak akarj megfelelni)Nem értelek.Szerintem nem gáz 7 év korkülönbség nem sok.Így meg főleg hogy te kb olyan 18 éves szinten gondolkozol ezen a téren.Fel kéne már nőni és egy kicsit talpraesettnek lenni nem gondolod? Nem pedig a szülőktől függni.....ezen gondolkozz el.Barátnődnek rossz érzés lehet.Azt érezheti hogy te szégyelled őt és azért nem akarod bemutatni..azért fél év után...hát eléggé gáz(már bocs de ez az igazság)Legyél határozott és talpraesett és mutasd be hogy ő a barátnőd és ha felmész hozzájuk bemutatkozol és ha kérdeznek válaszolsz:) ennyi

L/19

2011. máj. 1. 17:14
 16/21 anonim ***** válasza:
Az utolsó válaszadótól kérdezném hogy ő hogy mutatná be a szüleinek a 29 éves pasiját? bár fordított esetben nem hiszem hogy gond lenne a pasinak bemutatni a 19 éves barátnőjét :)
2011. máj. 1. 17:29
 17/21 anonim ***** válasza:
Én 17 voltam még, amikor a barátom már 24, ez csak egy év, és nem neked van félni valód hanem a lánynak. Te már felnőtt vagy plusz fiú!!! Az a kérdés a barátnőd szülei mit szólnak! Ne viccelj már, még 2 év és ez a korkülönbség már egyaltalán nem fog számítani!
2011. máj. 1. 18:18
 18/21 anonim ***** válasza:

Sztem a szüleid örülnének, hogy van melletted egy elég érett ember, hogy átmenjen veled az úttesten. Csak észrevették, hogy a pici fiuk ennyire gyerekes, akkor nem várják, hogy egy nagyival állíts haza.

És bocs, de sajnálom a csajt, remélem belebotlik a kérdésbe, vagy magától lesz annyi esze, hogy dobjon. Mert most 20 évig bújtatod, az unokákat nem mutatod be otthon, stb? O.o Te hülye vagy, édes fiam, ez tényeg nevetséges.

2011. máj. 1. 23:55
 19/21 anonim ***** válasza:
nehéz kérdés a kiscsajokkal vigyázni kell mert még pedonak néz mindenki. ahogy érzed ha felvállalod lehet mindenkinél elásod magad,ha meg nem akkor meg dobni fog egy idő után ez van...
2011. máj. 25. 16:19
 20/21 anonim ***** válasza:

A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 05-01 17:29

Úgy mutatnám be hogy felhoznám!! anya,apa bemutatom nektek .........ot. ennyi

2011. máj. 29. 11:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!