Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megkapnád a lehetőséget, hogy egy dolgot megváltoztass a nőkön, mi lenne az?
Korlátlan a lehetőség, nincs határ, de csakis egyetlen egy dolgot változtathatsz. Ne a jelenlegi partneredben gondolkozz, hanem úgy általában a NŐ-n, mi az ami szinte minden nőben ott van és idegesít. Lehet külső és belső tulajdonság, bármi, de csakis egy dolog.
Jöhet mindenféle válasz, de azért jó lenne pár valóban komolyan gondolt is.
"Meg ilyen én végképp nem fogok nyitni mert ez egy gyerekes dolog szerintem"
Semmi jelentősége annak hogy mit gondolsz, az pedig nem korrekt hogy nőként beirod a nő úgy jó ahogy van, hisz ezt saját magadról irod.
Egy férfi válaszoló is volt aki nem változtatna semmit. Annak hatalmas ölelést küldök!
És fiúkák akik a menstruálást írták...hát basszus adjon a kezetekbe egy varázspálcát valaki és tényleg szabaduljunk meg ettől a szemét utolsó fostos dologtól. Annyira utálom, hogy nem igaz.
Amit én szívesen megváltoztatnék magunkon, az az érzelmi labilitás. Nem hiszti, hanem labilitás. Ezt mindenki úgy irányítja ahogy akarja, de attól még nem frankó.
Már bocs h lányként írok, párdon és elnézést.
Hello a nevem S.Sz. és nem kuratom meg magam mindekivel :D most már egyet ismersz virtuálisan.
Még egy változtatás, amit én kérnék, lehetne végleges szőrmentességet hónalj, odalenn, láb? ez nekem tetszene.
1. nem tudom ki k*ratja meg magát mindenkivel mert nekem egy jó nő se jut, hogy megk*rjam.
2. érzelmi labilitás, ne csak az érzelmeikre hallgassanak hanem az eszükre is...
3. érdekelje őket a férfi nem, de úgy hogy tesznek is érte, jeleznek egyértelmüen...nem csak várják a sültgalambot, mert ez igy szokás, mert mindent a férfi kell csináljon...
4.ne gondolkozzanak ideálokban mikor férfiról van szó, tehát ne mindig a lovagot várják, hanem járjanak a földön és ne élljenek szappanoperákban.
4.
Utolsónak:
De édiiii vaaaaaaaaagy! Több ilyen srác kéne. Szerencsére ismerek párat, és ezért nyugodt a lelkem, hogy vannak még ilyenek. Neked egy nagy puszit küldök!!!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!