Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha megkapnád a lehetőséget,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megkapnád a lehetőséget, hogy egy dolgot megváltoztass a nőkön, mi lenne az?

Figyelt kérdés

Korlátlan a lehetőség, nincs határ, de csakis egyetlen egy dolgot változtathatsz. Ne a jelenlegi partneredben gondolkozz, hanem úgy általában a NŐ-n, mi az ami szinte minden nőben ott van és idegesít. Lehet külső és belső tulajdonság, bármi, de csakis egy dolog.

Jöhet mindenféle válasz, de azért jó lenne pár valóban komolyan gondolt is.

2011. máj. 1. 14:21
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
60%
Én a hisztit törölném ki minden nőből. Szerintem ez a legidegesítőbb női tulajdonság. Ki a francot érdekel, hogy egy hajszáluk nem áll tökéletesen? Rajtuk kívül észre se veszi senki, de azért képesek fél óráig duzzogni ezen.
2011. máj. 1. 14:23
 2/29 anonim ***** válasza:
86%
Ne menstruáljanak.
2011. máj. 1. 14:26
 3/29 anonim ***** válasza:
100%
A torkukba tenném a csiklójukat. :)
2011. máj. 1. 14:35
 4/29 anonim ***** válasza:
80%
Ne külső, hanem belső alapján válasszanak párt.
2011. máj. 1. 14:38
 5/29 anonim ***** válasza:
45%
Ne legyen mellük. Engem zavar hogy mindig ezen paráznak, ha kicsi az a baj, ha nagy akkor az, megnézik miatta a pasik, nem nézik meg miatta, legalább is azt hiszik ezen múlik bármi is. Baromság. Jobb lenne ha nem lenne, csak olyan mint a fiúknak.
2011. máj. 1. 14:46
 6/29 A kérdező kommentje:

Ne már, az cici az kell, sőt, lehetnének nagyobbak is:-)

De ebben is van ráció, kétségtelen.

2011. máj. 1. 14:50
 7/29 anonim ***** válasza:

3. az király XD

MM nem is tudom, ne legyen már ennyire labilis a nőiességük,vegyenek részt aktívabban a pár keresésben és társai, ez alatt azt értem hogy ugye, hogy kezdeményezés, és ne "nem érzem magam nőnek stb"., nem leteperni kell a másikat, csak valamit kis apróság amit azért nehéz félreérteni.

2011. máj. 1. 15:01
 8/29 anonim ***** válasza:
35%
azt hogy ne legyenek ilyen idióták...
2011. máj. 1. 15:24
 9/29 anonim ***** válasza:
100%
Azt hogy ne kelljen mindig metakommunikációs jelekből kikövetkeztetni, hogy mit gonolnak és éreznek, hanem ugyanúgy szavakkal kommunikáljanak, mint mi férfiak.
2011. máj. 1. 15:38
 10/29 anonim ***** válasza:
100%
Mostanáig gondolkoztam. Arra jöttem rá, hogy én nem változtatnék semmit. Így jó, így tökéletes, hogy nem mindig tökéletesek. A nő az NŐ! A hibáival együtt.
2011. máj. 1. 15:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!