Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megkapnád a lehetőséget, hogy egy dolgot megváltoztass a nőkön, mi lenne az?
Korlátlan a lehetőség, nincs határ, de csakis egyetlen egy dolgot változtathatsz. Ne a jelenlegi partneredben gondolkozz, hanem úgy általában a NŐ-n, mi az ami szinte minden nőben ott van és idegesít. Lehet külső és belső tulajdonság, bármi, de csakis egy dolog.
Jöhet mindenféle válasz, de azért jó lenne pár valóban komolyan gondolt is.
utolsó
szerintem ha valaki párt választ először mindenki a külsőt nézi meg és utána ismerkedik.Nagyon fontos a belső de pl senki nem megy olyanhoz oda aki nem az esete, mert abba úgyse tudna beleszeretni.És ez fiúknál is meg lányoknál is így van.
L19
Ez a válasz 78%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:26
az viszont tényleg jó lenne ha nem menstruálnánk:)
Én lány vagyok de nem változtatnék senkin semmit.Mert minden ember más.Mindenkinek más hibái vannak ugyanúgy a férfiaknak meg a nőknek is.Nincs két egyforma ember és senki nem tökéletes és ez így van rendjén:)
L19
Lányoknak irom nem ér szétoffolni a topicom a saját ötleteikkel, nyissatok magatoknak 'mit változtassunk meg a férfin' topicot.
Itt most csak a férfiak véleménye számít, legyen az bármilyen eszement ötlet.
17:37
Igen, ezzel én is tökéletesen tisztában voltam. A kérdés viszont arról szólt, hogy min változtatnék. Hát én ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!