Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem vagyok jóképű de mentálisan nagyon erős akkor úgy már megkaphatom a lányt szerintetek?
Szóval valakinél be akarok próbálkozni de sajnos borítékolható a nemleges válasz.Én azonban újabb fronton nyitnék és megpróbálnék rá máshogy hatni ha már a külsőm nem jön be neki.Azt akarom majd neki bebeszélni hogy elsősorban neki rossz hogy nem jár velem. Ezt lehet hogy süketelésnek veszi mire én letolnám hogy ő is csak olyan lány mint a többi és ha nem jár velem akkor beképzelt valamint sok sikertelenséget kívánnék a többi fiúhoz.Lehet hogy ettől ledöbben és ad egy esélyt?Ha meg nem működik akkor legalább nemcsak nekem lesz kellemetlen a szitu
Ki mit reagálna?
###Azt akarom majd neki bebeszélni hogy elsősorban neki rossz hogy nem jár velem. Ezt lehet hogy süketelésnek veszi mire én letolnám hogy ő is csak olyan lány mint a többi és ha nem jár velem akkor beképzelt valamint sok sikertelenséget kívánnék a többi fiúhoz###
ezmiez??:DDD
hát hallod.. leoltod a csajt, hogy "csúnya" és aztán még rossz kívánságokkal is ellátod? és majd beléd szeret?
nemáá..:D ha egy lány ezek után beléd szeret akkor zsák a foltját effekt lesz azt hiszem:)
ejj.. ember... te beteg vagy:D
jah én nem úgy értettem, hogy CSAK ilyenekkel jövök össze.
a mostani barátom nem osztálytárs, sőt még csak nem is ismerem régóta, tök ismeretlen volt. :D
én maximum csak annyira lennék gyarló mint a többi emberfia
most mi a nagy valóság napjainkban?lekoppintják a csajok a magamfajta hátrányosabb kinézetűeket,összejönnek inkább egy cicafiúval majd 2 hónap után a cicafiú frissebb suna után néz,ők meg talán pont itt a gyk-n sírnak hogy"miért ilyen szemét minden fiú?" ezért aztán feltétlen muszáj volt engem semmibe nézni mi?!
ezzel a módszerrel talán le tudnám őket hozni a földre és ha a megvilágosodás hatására nem is rögtön az én nyakamba borulnak,pár kosza kör után férfibe vesznek engem is meg az egyszerű hétköznapibb srácokat is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!