Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha nem vagyok jóképű de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem vagyok jóképű de mentálisan nagyon erős akkor úgy már megkaphatom a lányt szerintetek?

Figyelt kérdés

Szóval valakinél be akarok próbálkozni de sajnos borítékolható a nemleges válasz.Én azonban újabb fronton nyitnék és megpróbálnék rá máshogy hatni ha már a külsőm nem jön be neki.Azt akarom majd neki bebeszélni hogy elsősorban neki rossz hogy nem jár velem. Ezt lehet hogy süketelésnek veszi mire én letolnám hogy ő is csak olyan lány mint a többi és ha nem jár velem akkor beképzelt valamint sok sikertelenséget kívánnék a többi fiúhoz.Lehet hogy ettől ledöbben és ad egy esélyt?Ha meg nem működik akkor legalább nemcsak nekem lesz kellemetlen a szitu

Ki mit reagálna?

2011. ápr. 30. 16:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Értem mire gondolsz, de ezt én úgy hívom, hogy magabiztosság. Amikor meg sem fordul a fejedben, hogy nem tudod felszedni a csajt.
2011. ápr. 30. 17:39
 12/18 Moszuke ***** válasza:

###Azt akarom majd neki bebeszélni hogy elsősorban neki rossz hogy nem jár velem. Ezt lehet hogy süketelésnek veszi mire én letolnám hogy ő is csak olyan lány mint a többi és ha nem jár velem akkor beképzelt valamint sok sikertelenséget kívánnék a többi fiúhoz###

ezmiez??:DDD

hát hallod.. leoltod a csajt, hogy "csúnya" és aztán még rossz kívánságokkal is ellátod? és majd beléd szeret?

nemáá..:D ha egy lány ezek után beléd szeret akkor zsák a foltját effekt lesz azt hiszem:)

ejj.. ember... te beteg vagy:D

2011. ápr. 30. 17:49
 13/18 anonim ***** válasza:

jah én nem úgy értettem, hogy CSAK ilyenekkel jövök össze.

a mostani barátom nem osztálytárs, sőt még csak nem is ismerem régóta, tök ismeretlen volt. :D

2011. ápr. 30. 17:56
 14/18 anonim ***** válasza:
Ledöbbennék és elküldeném az anyjába. Nincs szükségem bunkókra, akik csak megalázni tudnak.
2011. ápr. 30. 19:04
 15/18 anonim ***** válasza:
Mennyire szokatlan sértegetni azt, akinek nem feleltünk meg? Csak azt bizonyítanád, hogy nem tudsz méltósággal veszíteni.
2011. ápr. 30. 19:06
 16/18 A kérdező kommentje:

én maximum csak annyira lennék gyarló mint a többi emberfia

most mi a nagy valóság napjainkban?lekoppintják a csajok a magamfajta hátrányosabb kinézetűeket,összejönnek inkább egy cicafiúval majd 2 hónap után a cicafiú frissebb suna után néz,ők meg talán pont itt a gyk-n sírnak hogy"miért ilyen szemét minden fiú?" ezért aztán feltétlen muszáj volt engem semmibe nézni mi?!

ezzel a módszerrel talán le tudnám őket hozni a földre és ha a megvilágosodás hatására nem is rögtön az én nyakamba borulnak,pár kosza kör után férfibe vesznek engem is meg az egyszerű hétköznapibb srácokat is

2011. ápr. 30. 19:51
 17/18 Moszuke ***** válasza:
és hétköznapi srácként mért akarsz cica lányt magadnak? mért nem hajtasz inkább a belső tulajdonságokra.. úgy ahogy azt te is elvárnád a lányoktól?
2011. máj. 1. 14:49
 18/18 A kérdező kommentje:
a belső tulajdonságokra hajtok elsősorban és csak mellékesen néznek ki jól ezek a lányok. nem ilyen álnok kígyók vagyis nyilván diszkréten koppintják le az ürgéket de ezzel én még nem vagyok "kisegítve".
2011. máj. 3. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!