Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit látnak a 30-40 éves férfiak a náluk jóval fiatalabb lányokban?
Sziasztok!
Én 24 éves nő vagyok. A párom 35.
Ő nem azért szeret engem mert feszesebb a seggem és a mellem az elődömnél. Én nem a pénze miatt vagyok vele mert nincs neki sok sőőőt hitele is van és 2 gyereke akik velünk élnek. Egyszerűen szerintem a szerelmet nem lehet korhoz kötni.
Viszont a kérdezőnek a válaszom az lenne, hogy a 30-on túli férfiak a megértést szeretetet és törődést keresik, amire sajnos a velük egykorú párjuktól nem mindig sikerül megkapnia... Mert az anya vagy túlzottan csak a gyerekekkel törődik és elfelejt NŐ lenni, vagy egyszerűen a felgyülemlett feszültség, pénz és időhiány megöli a kapcsolatot és szingli "probléma mentes" nőt nehéz 30-on túl találni ugyanis vagy elvált 2-3 gyerekes nőkről beszélhetünk vagy a tipikus "persze szeretlek és majd el fogok válni" típus van. szóval a huszonévesekkel kevesebb a "gond". 24/L
válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:59
Még hogy kevesebb a gondjuk.. majd lesz...
Anyagilag még nem függenek 100%-ban szüleiktől, így könnyebben vannak..
Pályakezdők, sokuknak még gyereke nincs.
És ha lesz, akkor nem áll fenn a probléma, amit leírtááálll????
Ez hülyeség önmagában. Arról van szó hogy a tizenévesek meg 21-22-23-24-25 éves korosztály imponálnak a 30-on túli hapsiknak. Nyilvánvalóan felfigyelnek rájuk a hapsik. És értelemszerűen szerelem lesz a vége...
Egy lány könnyebben bedobja magát akárhová...
Kár, hogy 22 évesen nincs esélyem arra, hogy hozzám hasonló korú hölggyel legyen párkapcsolatom, mert a húszon felülieket zavarja, az hogy nem vagyok 30 éves. Hogy nincs annyi pénzem, esetleg kevesebb tapasztalatom van, és így tovább..
Ezek szerint nem is vagyok férfi, semmit nem érek/ünk, mert kicsit fiatalabbak vagyunk?? Vagy a 19 -éves korosztálynak nem is kellünk...
De hát én is így állok akkor a dolgokhoz, és azt mondom: azért nem jövök össze 20-éves lányokkal, mert érzelmileg nem kifejlettek, nincs kellő pénzük, nincs tapasztalatuk, kislányok még és hasonlók...
Inkább kezdek 40-éves fruskával, mint ilyenekkel és meg van oldva a dolog...
Őszintén szólva nincs sok kedvem ehhez, de ha nem találok hozzám korhoz illő leányt, akkor nincs értelme az életemnek...
És még sorolhatnám...
Kisé bosszantó, hogy ez a korosztály nem veszi emberszámba az azonos korban lévő hapsikat...
Hiába vagyok rendes, jólnevelt, nem vagyok bunkó é hasonlók...
Náluk mégis ez a kritérium: légy sokkal idősebb, mint én. Legyen pénzed és jóóó humorod...
Érdekes irományok születnek itt.
Nekem soha nem volt 4 év korkülönbségnél nagyobb barátom. Egyszerűen a kortársaimat szerettem. El sem tudtam volna képzelni magam idősebb pasival,pedig mindig azok akartak udvarolni és akarnának ma is. De nekem úgy látszik szerencsém volt, hogy a saját korosztályomból találtam magamnak párt, mert ő csak 2 évvel idősebb, és 19 volt amikor megismerkedtünk. Akkor is voltak normális fiúk-lányok, ahogyan ma is. Legfeljebb nehéz ráakadni. De azt mondják, előbb-utóbb megtalálja a zsák a foltját. :)
13:02
Nem minden huszonéves függ anyagilag a szüleitől.
Ahogy én sem pedig 24 vagyok. Sőőt... jelenleg a páromnak is elég nagy segítség az hg én nem keresek rosszul.
És én egy szóval nem mondtam, hogy a huszonévesek között nincs normális férfi, mert én is tudom, hogy van.
Én egyszerűen leírtam a véleményem.
Ez amit írtam nem igaz minden emberre. De gondolom te is szívesebben lennél egy 20 éves csajszival mint egy 35 éves melegítős 2 gyerekes anyukával.
Vannak ilyen és olyan emberek... Mások vagyunk ezáltal más érettségű férfiakra vágyunk. Találkoztam én már felelősség teljes fiatalabb férfiakkal is. Nem mondtam hg nincsenek.
De a kommented után kérlek hasonlítsd össze az én válaszom és a sajátod és meglátod miért egy 35 éves férfi mellett leltem meg a boldogságot.
11:59-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!