Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit látnak a 30-40 éves férfiak a náluk jóval fiatalabb lányokban?

Figyelt kérdés
Most nem azokra az esetekre gondolok, amikor felszednek minden 18-22 éves csajt, mert friss hús, párszor megd*gják, aztán ennyi. De mostanában egyszer többször hallok olyat (és van is konkrét 1-2 ilyen ismerősöm) akik simán szerelmesek a náluk 15-20 évvel fiatalabb barátnőjükbe és fel nem rúgnák a kapcsolatot pár ilyen kalandért. Az oké, hogy a lány a biztonságot meg az érettebb férfit keresi, de egy ilyen fiatal lány mivel tud többet nyújtani, mint a 30-40 éves nők?
2011. ápr. 30. 11:13
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
egy 40 körüli nő is lehet szép, csinos kívánatos. Nem csak egy 20éves..
2011. máj. 3. 10:33
 12/27 anonim ***** válasza:
Hát hiszed vagy sem én 24 voltam, amikor megismertem az akkor 29 éves barátomat, azóta eltelt 2 év és nem érzem, hogy bármi gond lenne a korunkkal. Viszont, azok a 30on túli férfiak, akik szemet vetnek egy fiatal lányra, azoknak valami bajuk lehet. Tehát nem is értem őket, de ugyanez igaz fordítva is.
2011. máj. 3. 10:36
 13/27 anonim ***** válasza:

mert infantilis minden férfi:) és egy 20 éves lány mellett lehet is az:))))

amúgy sokan azt mondják, azért fiatalabb lányt keresnek, mert a korosztályukban lévő nők megkeseredtek, sokat csalódtak már, tapasztaltak. de erre egy 30-40-es hapinak kéne válaszolnia, akinek huszon éves nője van:)

2011. máj. 3. 10:37
 14/27 anonim ***** válasza:

"egy 40 körüli nő is lehet szép, csinos kívánatos. Nem csak egy 20éves.."

Ez igy igaz, de ettől még egy 20-as nő kivánatosabb mint egy 40-es, nem más ez mint egy megnyugtató közhely. Képzeld magad elé azt a kivánatos 40-est 20 évvel fiatalabban és már látod is a különbséget.

Gondolom a nők azért végzik a fiatalitó kurákat mert öregedni szeretnének.

2011. máj. 3. 10:45
 15/27 anonim ***** válasza:

Kérdező a kérdésed kissé helytelen....

Nézd csak meg mivel van tele a fórum...

15 éves, 18, 20, 24 éves csajok keresik a 30-on túli pasikat...

Innét kezdve a pasinak is jó ez, hogy ennyivel fiatalabb...

A tizenéves meg a huszonéves csajokat nem érdekli a velük egyidős fiatal férfiak társasága, mert ezeknek a lányoknak akkora az egojuk, hogy a plafont töri. Cikinek érzi ez a réteg, azt a dolgot, hogy velük egyidős, netán fiatalabb kicsivel a férfi...

Meg ugye a 30-on túli férfi tapasztalt, pénze van, meg hasonlóóóók...

Fiúk, mégis mit képzeltek magatokról? Hogy 22 évesen van esélyetek egy 23 éves lánynál? Vagy 25-évesnél? Ugyan már, ők azt mondják erre: taknyos kölök vagy, én féééérffit keresek...

Hiába vagyunk rendesek, hiába vannak normálisak, a lányoknál a korkülönbség, a pénz és humor dönt..

Semmi más...

Kérdező erre nem gondoltál, hogy inkább a csajok vannak oda az idősebbekért... Ezt tudhatnád, hiszen lány vagy, és biztos hogy te is a idősebbekhez vonzódsz jobban...

Nem hinném, hogy te összejönnél nálad 2-3 évvel fiatalabb sráccal, mert az ciki. Divatellenes stb..

2011. máj. 3. 10:50
 16/27 anonim ***** válasza:

Szerintem a tűzet, fiatalságot, gondatlanságot. Az élet erőt, bohóságot, vidámságot. Ahogy írta is valaki, még pozitívan gondolkodnak, nincsenek megkeseredve. Önbizalmat kapnak, hogy még a fiataloknál is jók. Nincs kötelezettség sem. És valószínűleg a fiatal, puha ráncmentes bőr sem hátrány.

Természetesen ez csak általánosítás, mert kivétel mindkét oldalon van. Sőt!

2011. máj. 3. 10:50
 17/27 anonim ***** válasza:

30 éves vagyok, és azt látom rajtuk, hogy kis fruskák amik semmire se jók.

A Nő 35 felett kezdődik.

2011. máj. 3. 10:57
 18/27 anonim ***** válasza:

"A Nő 35 felett kezdődik"

40-en felett meg a foghullás.

2011. máj. 3. 10:59
 19/27 anonim ***** válasza:
A friss illatos p.inát meg a feszes ciciket. Ennyi.
2011. máj. 3. 11:05
 20/27 anonim ***** válasza:
Ugyanazt amit egy nő egy fiatalabb férfiban.Az én környezetemben sokkal több olyan kapcsolat van ahol a férfi a fiatalabb.Nyílván vonzóbb egy 25 éves férfi/nő,mint egy 40 éves.
2011. máj. 3. 11:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!