Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Menthetetlen ez a kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menthetetlen ez a kapcsolat vagy még van remény?

Figyelt kérdés

Az alábbi a történet!

) hónapja vagyok együtt a barátnőmmel de az utóbbi 2-3 hónapban flegma stb... lett!

Azt mondja, hogy szeret de én nem veszem észre..

Azt tudtam meg, hogy mikor először lefeküdtünk nem volt jó neki..(nem volt szűz!)

Az utóbbi időben a kapcsolatunk szinte nem szól másról csak a pettingről fenn van különböző társkereső oldalakon stb....

Mit kéne tennem?

2011. ápr. 29. 23:11
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Nem hagyom de hogyha pl multkor is mondtamneki, hogy le kéne ülnünk beszélni meg ilyesmik, jött a válasz:De hogy a f..szba ha mindíg rajtam lógsz?
2011. ápr. 29. 23:30
 12/24 anonim ***** válasza:
Háát....Hogy érti ezt hogy folyton rajta lógsz???Meg egyáltalán nem értem ezt, hogy mire fel mondta... Attól még hogy ha sokat vagy vele, még lehet beszélni vele, vagy nem?
2011. ápr. 29. 23:32
 13/24 A kérdező kommentje:

Hát tudni illik az utóbbi időben ha átmegyek hozzá ez van:csók stb.... atán pettig és go haza.. ennyi kb....

És ugye nem tudunk minden nap talizni szóval kicsit rosz ....

2011. ápr. 29. 23:33
 14/24 A kérdező kommentje:
Meg amúgy is ő budapest másik végén lakik szóval csak hétvégén tudok átmenni hozzá....
2011. ápr. 29. 23:33
 15/24 anonim ***** válasza:
Jah értelek.:)Hát már szeretkezni sem akar veled?:/ Próbáld meg hogy legközelebb ha vele vagy nem rohanod le hanem beszélgetsz vele. Addig nem nagyon pettingeltek meg semmi csak megbeszélitek ezeket. Lehet a szex miatt ilyen, hogy ha nem volt jó neki... Mond meg neki hogy most jobban figyelni fogsz rá és úgy csinálod ahogy akarja.:) És aztán bizonyítsd be!:) Hátha ez segít.
2011. ápr. 29. 23:36
 16/24 A kérdező kommentje:

Hát nagyon köszönöm a sok választ!

Az utolsónak meg főleg!

Meg fogom próbálni !!

2011. ápr. 29. 23:37
 17/24 anonim ***** válasza:

Nincs mit. :)

Sok sikert, remélem összejön.:)

2011. ápr. 29. 23:40
 18/24 A kérdező kommentje:

Hát én is nagyon remélem!

Amúgy létezik az, hogy nem tudja kimutatni az érzéseit irántam csak csekély "mennyiségveb"??

2011. ápr. 29. 23:41
 19/24 anonim ***** válasza:
9 hónap után?:) Kizárt. Azért még ha extrémen visszahúzódó lenne vagy nemtudná kimutatni az érzelmeit, 9hónap alatt azért feloldódott volna már régen! Azzal is számolj, hogy lehet azért nemtudja kimutatni az érzelmeit, mert már nem érez sokmindent irántad.. és lehet nem akar megbántani vagy nemtudom. De minden esetre reméljük az ellenkezőjét.:)
2011. ápr. 29. 23:43
 20/24 A kérdező kommentje:

Oksa!

Köszi szépen! Jó éjt!

2011. ápr. 29. 23:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!