Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok roma származású fiúval/lánnyal?
Jó érzésű magyar ember undorodik ezektől az állat alatti söpredékektől, nem még hogy járjon velük. A korábbi hozzászólások is elég egyhangúak.
Aki meg vonzódik a cigányokhoz, az a primitív "életmódjukhoz" is vonzódik.
Nagyon sok eltévelyedett fiatal csaj áll össze cigánnyal, akik nagyon sokszor szarrá verik vagy megölik őket, mert hát ugye ők nem tekintik embernek a nőt. Ezekről persze kussol a tetves cigány védő média. De sokszor az a nő is megvetés tárgyát képezik, akiről kiderül, hogy cigánnyal állt össze.
És hagyjuk ezt a baromságot, hogy a magyarok közt is van primitív és tahó. Igen van, de nem a népesség 99,9%-a. Az a cigány, amelyik meg rendesnek tűnik, biztos, hogy egyedül van és adott esetben a fajtársaival együtt simán az ember hátába vágná a kést.
az egyik ismerősbarátnőmnek van egy romakáddés barátja...Fúj... Nagyon jó a csaj de az a cigánygyerek szörnyű, még büdös is ..
De hát ízlések és pofonok...
Nem ez volt a kérdés:
Járnátok büdös,késelős,rabló,gyilkos roma fiúval/lánnyal?
Hanem hogy járnátok-e roma SZÁRMAZÁSÚVAL!
(gondolom magyarral,afgánnal meg franciával se járnátok ha 1 retkes ,csöves,tyúktolvaj!)
Kétszer jártam roma lánnyal. Szempontjaim a következőek voltak: Milyen a külseje, kisugárzása. Milyen a személyisége. Milyen az életmódja, értékrendje, miket szeret csinálni.
Szóval nagyjából ugyanazok, mint egy nem roma barátnő esetében. Mivel mindezekben passzoltunk, onnantól baromira nem érdekelt, hogy roma-e vagy nem.
OLVASD EL LÉTSZI!
Most csak még jobban megbizonyosodtam róla, h igencsak előítéletes a magyar ember.Én is tisztában vagyok azzal h milyen a roma származásúak 99%-a és én is biztos így gondolkodnék a romákról, de nekem volt és van olyan szerencsém h megismerkedtem egy roma családdal, aki az 1%-ba tartozik és boldog párkapcsolatban élek a ROMA származású barátommal.4,5-ös átlagával SZTE-re fog járni nagy valószínűséggel, hetente 5x lejár edzésre(innen ismerem) nagyon aranyos a testvéreimmel és szüleimmel és lerí róla h milyen tisztelettel van a saját szülei iránt is.Nem gazdagok,de megélnek abból a pénzből amit az anyukája és nevelőapja nehéz munkával megkeres.Hamarabb száradna le a keze, mint h lopjon.Szóval én szerencsés vagyok.
Az előző vagyok:
Még annyit h a jelleme a fontos és h h viselkedik:)
puszi:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!