Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok roma származású fiúval/lánnyal?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 29. 18:17
21/47 anonim válasza:
szerintem nem járnék, kivétel ez alól az ha nagyon szerelmes vagyok (és ha igényes, becsületes, stb. az illető) 16/L
22/47 anonim válasza:
otthon kitagadnának :D de amúgy sem. Nincs az az isten
23/47 anonim válasza:
HA szembe jön az EGYETEMEN egy roma csaj, és ESETLEG megtetszik, akkor kb. annyi eséllyel, mint mással. Csak lássuk be, hogy kevés olyan roma lány lehet, aki egyetemre jár, normális közegből került ki és van műveltsége, kultúrája, stb. ami a fontos.
Nem azzal van bajom, hogy valaki roma, nem roma, bőrszíne ilyen, bőrszíne olyan, hanem, ha a putriból jövet megkésel és kirabol 5 társával együtt, mert nem is gondol rá, hogy máshogy is lehet pénzt szerezni, mint a rablás, és segélyek.
24/47 anonim válasza:
Sir Butcher: persze, nekem is volt már szerencsém tapló állat magyar lányhoz. Minden népből vannak ilyenek, csak az arányok változnak. Cigányok között pl. 99%.
27/47 anonim válasza:
Én járnék roma lánnyal. Van itt olyan??
28/47 anonim válasza:
Akkor száradjon le a farkam mikor kátrányos helyzetűbe akarom dugni!
29/47 anonim válasza:
teljesen romával szerintem semmiképp..de olyan barátom volt,aki félig volt az..tehát apja roma volt, anyja nem..de azér is kaptam ám az oltást anyám tesojátol..-.- csak nemtudom mi köze volt hozzá.
30/47 anonim válasza:
gondolom annyi hogy te se járnál romával,akkor ők nem nézték jó szemmel a félromát sem nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!