Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Járnátok roma származású...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok roma származású fiúval/lánnyal?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 29. 18:17
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
Bocsi, de nem.
2011. ápr. 29. 18:24
 12/47 anonim ***** válasza:
46%
Nem, ahogy mondani szokás, "ismerem a fajtáját"
2011. ápr. 29. 18:25
 13/47 anonim válasza:
84%
biztos nem csak rossz emberek vannak köztük stb. ,de én már úgy nőttem fel, hogy mindig csak rosszat hallottam róluk, és az undorító viselkedésüktől a falra mászok... szóval nem, soha!
2011. ápr. 29. 18:25
 14/47 anonim ***** válasza:
Nem. Neheheheeeeeeeeeeeeeeem, Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem. Nem.
2011. ápr. 29. 18:28
 15/47 anonim ***** válasza:
63%

Előre ideírom: nem vagyok roma,nem volt még roma barátnőm!

Szerintem ha megismered,megszereted akkor nem fog érdekelni a származása. Nagy részük elég szánalmas,de ki lehet fogni normális embereket!

Nem nagyon szidom őket mert személy szerint az embert ítélem el nem a származást. A nagy magyaroknak meg annyit hogy kimegy egy magyar külföldre és ha netán tudják hol van ez a koszfészek akkor is leköpnek! nem arra kell verni magunkat hogy magyarok vagyunk,hanem hogy mit értünk el az életben. ahhoz hogy valaki szülessen valahová nem nagy ész kell. arra legyek büszke hogy itt születtem? nagy érdem ám. lehet lepontozni!

2011. ápr. 29. 18:28
 16/47 anonim ***** válasza:
Ha normális.
2011. ápr. 29. 18:29
 17/47 anonim ***** válasza:
Naná,láttamár olyan roma csajokat ,hogy hjaj!
2011. ápr. 29. 18:29
 18/47 anonim ***** válasza:

Én járnék igen:) Itt a szomszédunkban van is egy kis helyes fiú:) Roma az egész család, mármint úgy értem, hogy látszik is rajtuk. De egyébként nagyon rendesek, aranyosak, udvariasak, mindig jó hangosan köszönnek előre:D Állandóan mosolyognak, ez a fiú meg...hm...nagyon szép szemei vannak, nagyon szép a mosolya, imádja a tesóit, az ELTE-re jár, szóval abszolút minden rendben van vele. Nekem tetszik bizony;)

21/L

2011. ápr. 29. 18:30
 19/47 anonim ***** válasza:
SOHA! Taszítanak de rendesen
2011. ápr. 29. 18:31
 20/47 anonim ***** válasza:
Az utolsó, ami érdekelne, az a bőrszíne, vagy a származása... A viselkedése sokkalta fontosabb. És hőfehér bőrű színmagyar lányból is volt már akkora, de akkora tapló állat... Szóval, nem az számít.
2011. ápr. 29. 18:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!