Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért? Miért kerültem ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért? Miért kerültem ilyen szerencsétlen helyzetbe? Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Előre leszögezem, hogy zavaros lesz a fogalmazás, és bocsánatot is kérek miatta.

Nos, minden egy szerencsétlen véletlennel kezdődött, ugyanis megtaláltam a "barátnőm" egyik feltett kérdését a honlapon. Íme itt van: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

"Nem rég beleszerettem az egyik legjobb barátnőm szerelmébe." - Az áldozat én lennék, valamint a legutolsó válasz írója is. Onnan lett gyanús, hogy 15, és 17 évesekről van szó, de amikor írtam a válaszomat, még nem igazán sejtettem, csak paranoiás vagyok, mert az a "barátnőm" pont akkor akart elmondani valamilyen titkot, és gondoltam rákérdezek. Igazam lett.

Azóta eltelt ugye majdnem három hónap. Sok veszekedésen túlestünk már, ugyanis nem, nem tudtam beletörődni abba, hogy szereti őt. Alapvetően nem vagyok féltékeny típus, de a kis "barátnőm", meg amúgy mindenki tudja, hogy ez a fiú legeslegesleggyengébb pontom. Akaratlanul birtokolni akarom, és ez nem jó, és beismerem ezt a hibát, viszont ellene nem tudok mit tenni. Egyszerűen rosszul esik, hogy belezúgott, úgy, hogy normálisan kb. életükben egyszer találkoztak, és állítása szerint mindössze azért, mert horrorfilm nézés közben rádőlt a srác a vállára. El nem tudom képzelni, hogy miért nem tudott gátat szabni az érzelmeinek, ráadásul úgy, hogy akkor még volt egy tök másik hatalmas szerelme, aki szerintem már sehol sincs.

Az első stádiumban még az volt, hogy megpróbál minél hamarabb kiszeretni belőle, és hogy soha az életben nem jönne vele össze, természeten miattam. Most viszont már az megy, hogy állítása szerint SOHA nem fog kiszeretni belőle, és gondolom a második állítást is megváltoztatta.

Nos, nyomatékosan megkértem, hogy ne beszéljen róla, ne célozgasson rá semmilyen formában, és még a legeslegelején azt, hogy NEM találkozhatnak, mert a fiú kisugárzása olyan, hogy csak még jobban belezúgna, amit természetesen nem akarok. Ő van megsértődve rám, ha fintorgok, amikor elkezd mesélni, vagy kérdezgetni róla. Egyszerűen bőghetnékem támad mindig. Tegnap is kiderült, hogyha nem vagyok ott a közelben, mindig a srácról dumál mindenkinek. Nos, amikor ezt megtudtam, el nem tudjátok képzelni, hogy mennyire sírtam.

És akkor most mi lenne a jó megoldás? Nem tudom. Úgy a képébe vágnám a fiúnak, hogy van még egy hódolója, de félek, hogy megint megingnak a barátságunk, mint múltkor, amikor közöltem vele kb. négy hónapja, hogy még mindig halálosan szeretem. A srác NEM akar semmilyen barátnőt ismeretlen okokból kifolyólag, és azt is nagyon jól tudom, hogy a kis "barátnőm" esélye egyenlő a nullával, hogy összejöjjön a sráccal. Akkor mégis miért rinyálok? Nem tudom, de nagyon rossz. Kérem, adjatok tanácsokat, mert ez így nem mehet tovább. =(

2011. ápr. 29. 10:40
 1/10 A kérdező kommentje:
Tudnék mesélni még ilyen cifra dolgokat, csak félek, hogy akkor meg végképp nem olvasná el senki. Azt még kihagytam, hogy egy másik legjobb barátom is volt egy ugyanilyen helyzetben. -> Pont a szerelmem osztálytársába zúgott bele, még nagyon régen, és egy másik barátja is elkezdett udvarolni a lánynak. Kereken négy évig veszekedtek, nem régen békültek ki. Én nem akarok így járni, pedig nagyon hajaz rá a helyzet. Az a baj, hogy az a lány annyira a kör közepén van, hogy nem tudnám elkerülni a társoságát. Pl. padtársak is vagyunk. Ráadásul kedvelem is meg minden, csak ez miatt a dolog miatt annyira.. khm.. elgondolkoztam, hogy mégis miért tartom a barátnőmnek.
2011. ápr. 29. 10:47
 2/10 anonim ***** válasza:
igaz barátnő?? ugyanmár. az érzelmeket nem irányíthatjuk, de a szánkat igen. kellemetlen helyzetbe hoz téged, foilyton beszél a dologról hogy féltékeny legyél és félj..lehet nincs hátsó szándéka..egyébként találkozni szokott a fiúval?? ha nem akkor csak röhögj rajta, mert szánalmas hogy húzza az agyad de még oda se mer menni hozzá.. ha találkoznak akkor mondd meg a lánynak hogyha ér neki vmit a barátságotok NE beszéljen róla és hagyja békén. gondolni szabad rá, szeretni is szabad de ennyi!!
2011. ápr. 29. 10:52
 3/10 anonim ***** válasza:

Na végig olvastam a pluszt is amit írtál. Csak megjegyzés hogy a legnagyobb része felesleges végül is annyi a lényeg hogy a barátnőd szeret egy másik fiút ami egyébként megtörtént egy másik barátoddal is és te rosszul érzed magad.

Na az hogy sírsz nem gáz, viszont ilyen dolgok lesznek, ez még nem is olyan vészes mert ha jól értem barátnőd még veled van csak a másik is tetszik neki. És szóval.. kicsit embereld meg magad, vagy akkor túlsebezhető leszel. Próbáld meg lazábban felfogni a dolgokat. Vagy persze el is vonulhatsz, akkor rossz se lesz de igazából jó sem.

Hm szerintem kéne még beszélgetned barátaiddal esetleg barátnőddel erről akkor jobban éreznéd magad szerintem. Mondd el őszintén nekik hogy mi van hogy érzed magad.

2011. ápr. 29. 10:54
 4/10 anonim ***** válasza:

Ja meg most néztem hogy ugye csaj 15 éves. Most nem kiábrándítani akarlak de 15 évesen sokkal többre ne számítsz azért ez még nem az a hü de érett kor, akármennyire gondolja a lány hogy ö mennyire érettebb.

Amit az előző mondott az se rossz dobd ki keres másik barátnőt vagy dumáld meg vele. Szóval ugyanúgy embereld meg magad, ne már egy 15 éves készítsen ki. Nem

2011. ápr. 29. 10:57
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem szokott találkozni vele nélkülem, de mindig próbál programokat szervezni, amiken lehetőleg ott legyen a srác, és egy másik nagyon jó haverom, sajnos nem győzöm lemondani őket ez miatt, és még azt is titkolnom kell, hogy pl. moziba mentem velük nélküle, úgy hogy meg sem kérdeztem, ő is akar-e, mert jól megsértődik. =( Meg persze én sem beszélek már a srácról előtte, csak ha nagyon muszáj. És igen, sanszos, hogy szoktak levelet váltani egymással fészbúkon, és a telefonszámuk is megvan egymásnak, még régebbről.
2011. ápr. 29. 11:00
 6/10 anonim ***** válasza:

első vagyok

a közelében hogy viselkedik?? mint egy tipikus szerelmes, vagy mint csak egy haverral?? mert nem mindegy.

2011. ápr. 29. 11:10
 7/10 anonim ***** válasza:

"ha nem akkor csak röhögj rajta, mert szánalmas hogy húzza az agyad de még oda se mer menni hozzá.."

na erről eszembe jutott valami. Szóval lehet lánynak nincs hátsó szándéka meg semmi, hanem ő ezt eleve nem komolyan fogta fel veled kapcsolatban hanem inkább egy nagyon jó barát vagy akihez jött biztatásért hogy összejöjjön a másik sráccal. Lehet azért mondja neked mindig ezeket, mert azt várja hogy segíts neki valahogy.

Függetlenül attól hogy neked ez kellemetlen. Na az se mind1 hogy komolyan szereti-e vagy csak haver, de lehet ezt már úgyse tudod megmenteni. Akkor esetleg rákérdezhetsz valahogy hogy most ő ezt komolyan gondolta, vagy most azt akarja hogy segíts neki másik sráccal? És akkor még lehet jó barátok, ha más nem is.

2011. ápr. 29. 11:18
 8/10 anonim ***** válasza:

Szerintem mindketten egy kicsit túlreagáljátok a helyzetet (amit az ideírt dolgok mennyisége is jól mutat). A jelek szerint egyikőtöket sem foglalkoztatja jelenleg semmi más, csak ez a fiú, meg ez a sajátos szerelmi háromszög.

Mert mi történt? Egyszer találkoztak véletlenül? Ez aligha az életre szóló, nagy szerelem, hisz nem is ismeri a srácot. Inkább a szerelembe lehet szerelmes amolyan plátói módon, ahogy maga is elismeri a linkelt kérdésben.

Csakhogy ha valamivel sokat foglalkozunk, az előbb-utóbb fontossá válik. Minél többet foglalkozunk vele, minél nagyobb érzelmi viharok társulnak hozzá, annál nehezebb lesz tárgyilagosan felmérni a dolog jelentőségét. Tizenévesen pedig pont abban a korban vagytok, mikor a legapróbb dolgokat is hatalmas drámának éli meg az ember. "Horrorfilm nézés közben véletlenül rám dőlt, és olyan halálosan beleszerettem, hogy másra sem tudok gondolni, másról sem tudok beszélni?" vagy: "Halálosan beleszeretett a barátomba, akivel életében egyszer találkozott, és emiatt minden nap sírógörcsöt kapok, szóval annyi a barátságunknak?" Ugyan már. Ha nem pörögtetek volna rá ennyire, ti is éreznétek, mennyire nonszensz ez az egész.

Tudom, könnyebb mondani, mint megtenni, de a legjobb az lenne, ha nem is foglalkoznál vele. Valószínűleg a barátnőd sem csinálna ekkora ügyet a dologból, ha te nem így reagálnál, vagy ha nem tudta volna előre, hogy így fogsz reagálni. Így most a te lelkedben is dráma van, az övében is, állandóan ez foglalkoztatja, erre gondol, erről beszél, pedig lehet, hogy amúgy pár nap alatt elfelejtette volna az egészet. A barátodat, meg azt a rádőlést is. Így viszont egymást hergelitek, és egyre nehezebb kiszállni. Hagyd abba, míg nem késő. Minden csoda 3 napig tart.

2011. ápr. 29. 11:22
 9/10 anonim ***** válasza:
Na utolsó jobban megfogalmazta a lényegét mint én. Szóval legjobb ha elfejelted az egészet a gyakori kérdéseket meg minden, és ne foglalkozz ezzel. Peace out.
2011. ápr. 29. 11:29
 10/10 anonim ***** válasza:
Gyorsan amíg nem késő !! Menekülj!
2011. ápr. 29. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!