Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak én vagyok ennyire szerenc...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én vagyok ennyire szerencsétlen a szerelembe? (lent)

Figyelt kérdés

Sose volt barátom, de lehetett volna, csak valahogy mindig olyanok talátak meg, akik nem vonzottak, na meg pont akkor, amikor nekem iszonyat tetszett valaki más.

Mindig olyan pasik tetszettek, akiknek nem volt barátnője, mégsem kellettem nekik, pedig semmi ocsmány, vagy kirívó nincs a külsőmbe.

Most is tetszik egy srác, nagyon megszerettem, nem is gondoltam volna, hogy van ilyen tökéletes pasi a földön, olyan normális kedves volt velem, persze mással is, meg nem is gondoltam, hogy ahogy megimer majd össze is jövünk, hanem szépen lassan alakul. Erre egyik nap olyan fura lett, szomorkásnak tűnt (pedig ilyenkor normál esetbe boldognak kéne lennie sztem)--->, aztán mondogatták, hogy lett barátnője, totál összezavarodtam, azóta hozzám sem szól, kerül, nem néz rám, előtte hülyült, meg poénkodott stb. Nem akarom a barátságát elveszíteni, mert nem jelenteném ki, hogy szerelmes vagyok, bár nem tudom mi van velem, csak azt hogy folyton rá gondolok, ő tényleg mindenben olyan tőkéletes az életével, külselyével, belső tulajdonságaival stb.

Más is volt/van ilyen helyzetbe? Már se éjjelem se nappalom nincs...:(

2011. ápr. 28. 20:54
1 2
 1/12 KlenDie ***** válasza:
kiöntötted a szívedet meghallgattunk lépj tovább
2011. ápr. 28. 20:58
 2/12 A kérdező kommentje:
Hát ettől nem lettem jobban...
2011. ápr. 28. 20:59
 3/12 anonim ***** válasza:
Hát én azt nem értem hogy miért szomorú ha van barátnője ... Nem vagy egyedül ezzel, nekem még nem volt barátom mert mindig olyanokat fogok ki akik nem lépnek semmit. Szerintem kérdezz rá, hogy mi a probléma. Ha szeret úgyis ő fogja megtenni az első lépést. Próbálj valami jóra gondolni a dolgok előbb utóbb rendeződni fognak. Kitartást :)
2011. ápr. 28. 21:01
 4/12 A kérdező kommentje:

Köszi, már kérdeztem, hogy mi a baj, azt mondta fáradt, de láttam, hogy van valami...

Aztán mások mondták, hogy lett barátnője, de nagyon új lehet, ha bolog annak örülök, mégha megis szakad a szívem, csak legyen boldog.

2011. ápr. 28. 21:05
 5/12 anonim ***** válasza:
Tudom hogy nehéz most neked. De biztos fogsz találni magadnak valaki mást aki viszont szeret :) persze ehhez idő kell
2011. ápr. 28. 21:08
 6/12 anonim ***** válasza:
nincs új a nap alatt. én is voltam ilyen helyzetben. körülbelül a "túl szép, hogy igaz" legyen kategóriás lány, kívül-belül, persze jött a nagy pofáraesés, 1,5 év alatt sikerült naggyából túllépnem rajta. szóval lehet, hogy én túlteszek rajtad is...
2011. ápr. 28. 21:09
 7/12 anonim ***** válasza:
Azért nem volt még soha barátod, mert túl válogatós vagy, és aki nem 10/10-es külsejű, az nem kell. Jellemző, h magadból kiindulva azt írod, h semmi ocsmány nincs a külsődben, mintha a fiúknak is csak ez számítana.
2011. ápr. 28. 21:10
 8/12 A kérdező kommentje:
Tudom, van benne igazság, hogy válogatok, de mindenben, nem csak e téren, ha meg már mindenben, majd az élet legfontosabb dolgában fogok csak úgy akárkivel összakadni, még jó hogy fontos a külső.:)
2011. ápr. 28. 21:17
 9/12 A kérdező kommentje:

Kedves 21:09-es, rajtam ugyan mér kéne túl lenned?

Bizonyára nem te vagy az én emberem:P

2011. ápr. 28. 21:19
 10/12 anonim ***** válasza:

Olvasd el még egyszer, aztán szívd vissza!

Gondolom úgy lett barátnője, hogy másnak is megtetszett, aztán az lecsapott rá. Lehet azért szomorkás, mert ő is akart tőled valamit, na de két csaja mégsem lehet már.

2011. ápr. 28. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!