Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki ért velem egyet? (aki nem indokolja aki igen az is írjon valami ki egészítést)
Mennyivel jobb annak akinek nincs barátja/barátnője....
ezzel arra gondolok:
-azt csinál amit akar
-azzal akivel akarja
-oda megy ahova kar-nem hívogassák nem írogatnak neki minden 5 percben
-nem faggasák
-nem függ senkitől
ilyenek értitek...
már bocs, de nem értek vele egyet
nekem van barátom, akit nagyon szeretek, és ő is engem, mégis az összes amit felsoroltál igaz rám
semmiben nem korlátoz a barátom, nem akaszkodik rám, és én se rá
egyikünk se féltékeny, és tulajdonképpen ha nem tudok vele lenni, akkor csak vágyok rá
az nem is jó kapcsolat ahol ha nem vagy vele nem hiányzik legalább valamilyen szinten
attól, hogy valakinek van barátja/barátnője, még nem hívogatja egyik a másikat 5 percenként vagy óránként.
persze vannak féltékenyebb típusú, ragaszkodóbb emberek, meg vannak kevésbé.
szerintem az a normális, ha kb. kétnaponta találkoztok, és azzal letudva. telefonálgatás egymásnak max annyiért, hogy pontosan legközelebb mikor hol kinél merre meddig. ennyi. max mi volt veled ma. mindig is fölöslegesnek tartottam, hogy valaki órákon át trécseljen a párjával telefonon.
+ attól, hogy valaki kapcsolatban él, csinálhat bármit, azon kívül, hogy flörtölget másokkal. nyilvánvaló.. olyannal meg nem kell összejönni, aki megszabja a másiknak hogy mit szabad és mit nem szabad csinálnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!