Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Össze vesztem vele. Hogy békíthetném ki?
Összevesztem a legjobb barátommal. Aki mellesleg lány. És nem tudom h miért nem akar megbocsájtani.
Tudni kell rólam h kicsit bolondos, meggondolatlan és hirtelen hangulatváltásokra hajlamos személyiség vagyok. Ezzel arra célzok h depis leszek( :/ ) .
A sértődés oka: Találkoztam egy lánnyal, akivel utána össze is jöttem. De mikor mentünk az utcán, megláttam és lefordultam. Mert akkor azt láttam jónak ha nem találkozok vele. Ezzel az a probléma hogy meglátott. És e miatt , meg h face.bookon olyat írtam a képe alá h : "Olyan vagy mit egy nagyi :D" (ezen sértődött meg jobban.)
Hogy békítsem ki? Küldtem neki sms-t h mennyire megbántam és h szeretem. És leírtam neki h ő az egyik legjobb barátom, nem akarom elveszíteni. E mellett élőben is beszéltem vele. Kicsit lekezelő. Az előtt legjobb barátok voltunk most meg nem akar barátkozni. nem értem...
hádegyökér vagy.sose zárj le olyan kapcsolatot amibe még hébe hóba visszaléphetsz.
ezt buktad ez a lány sosem fog megbízni benned többet.
lehet igazad van. :(
mostanában kezd azért nyílni felém megint. remélem nincs ez veszve. az idő TALÁN segít...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!